reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

she: wiesz co jakieś półtora tygodnia przed zrobienim testu robiłam równiez test ciążowy i na nim wyszło negatywnie, więc nie obsrwowałm sie pilnie, bo byłam zła ze sie nie udało, ale tak dzien przed terminem okresu zaczą bolec mnie brzuch i latałam, co chwilke do kibelka sprwdzić, czy juz dostałam @ czyni - co było dziwne bo ja mam tak ze jak zaczyna mnie boleć brzuch - a boli zawsze bardzo mocno, to odrazu w tej samej minucie mam @, no ipiersi mnie bolały ale tak po bochaj tak prawie pod pachami, a mnie raczej przy okresie nie bolą, no i sluz przeźroczysty, czego tez wczesniej nie miałm. I brzuch mnie bolał jeden, drugi, trzeci dzien a tu @ nie ma, i dlatego poszłam zapisac sie do gina bo myslałm ze cos mi jest, a tak to wiecej nic - moze jakbym nie zrobiła tego testu wczesniej to bym na siebie zwracala uwage bardziej , ale byłam niecierpliwa.

brzuch to wlasciwie wczoraj przestał mnie boleć, tylko mam na wieczor wzdęcia, a tak to nie mdli mniei nic , wiec juz bym chciał wiedziec na 100% - zeby sie juz nie stresowac.-

Ostatnia edycja:
reklama
Czyli potwierdza sie teoria ze objawy te same co na @ :) Ja kochana zawsz tak mam ze przed @ boli mnie brzuch juz dzien albo 2 przed :) Piersi mnie zawsz ebola przed @ wiec dl amnie to tez zaden objaw ;p ehehe a jelsi chodzi o sluz to juz pisalam wczesniej ze wlasnie przed @ robi mi sie taki przezroczysty ;p

ojojoojjjj ;p skzoda ze nie ma jednego konkretnego objawu :) ;p ahhh ta natura ;p

lamia a moze idz zrob bete dla spokoju wlasnego :D Lekarz i tak ci ja zaleci :D Chociaz nie masz co sie stresowac ja jestem pewna na 100% ze to fasolka :D

jutro mam gina wiec zobacze co powie.
\własnie ogladam film na necie - ale głupi ale trzeba mi cos takiego zeby wyluzowc:-D

wiesz co zapytaj inne dziewczyny moze one miały jakkieś inne objawy

Witam popołudniowo :)

lamia może teraz na jakąś herbatkę się załapę :)

marchewka witam nową staraczkę :)

fifka może to tylko przypadek, że cię tutaj znalazła, a jak nie i będzie cię meczyć to tylko słowo i jej się odechce

Zakupy udane, zakupiłam z braciszkiem dwie pary spodni i dwie bluzy jeszcze jutro chce kupić buty i plecak. Więc uważam dzień za super udany bo na to chuchro kupić cokolwiek to wyczyn i jeszcze wybredny pierun jest, najlepiej dresik mu leży. nogi obolałe od chodzenia ale co tam ;) tylko mężusia mi szkoda, jak on będzie miał w tym tygodniu siłę i ochotę na jakieś co nieco to chyba medal trzeba mu dać.

she: trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za was aby sie udało

neciuszka: juz zaparzam , a jaka chcesz zielona , czarna ??:-)

zafasolkuje: ja sie nie znam na tym wiec nic ci nie podpowiem

lamia nie dziekuje :D Ale oby oby :D ehheh a jak juz tak czestujesz herbatka to ja poprosze zielona;p

neciuszka a dlaczego małż miałby nie miec ochoty ? hmmm ;>:))

reklama
zafasolkuję może dziewczyny mają inne jednostki, Twój wynik jest jak najbardziej w normie, więc nie odszukiwać mi się tu problemów proszę :-D

Do góry