she: wiesz co jakieś półtora tygodnia przed zrobienim testu robiłam równiez test ciążowy i na nim wyszło negatywnie, więc nie obsrwowałm sie pilnie, bo byłam zła ze sie nie udało, ale tak dzien przed terminem okresu zaczą bolec mnie brzuch i latałam, co chwilke do kibelka sprwdzić, czy juz dostałam @ czyni - co było dziwne bo ja mam tak ze jak zaczyna mnie boleć brzuch - a boli zawsze bardzo mocno, to odrazu w tej samej minucie mam @, no ipiersi mnie bolały ale tak po bochaj tak prawie pod pachami, a mnie raczej przy okresie nie bolą, no i sluz przeźroczysty, czego tez wczesniej nie miałm. I brzuch mnie bolał jeden, drugi, trzeci dzien a tu @ nie ma, i dlatego poszłam zapisac sie do gina bo myslałm ze cos mi jest, a tak to wiecej nic - moze jakbym nie zrobiła tego testu wczesniej to bym na siebie zwracala uwage bardziej , ale byłam niecierpliwa.
brzuch to wlasciwie wczoraj przestał mnie boleć, tylko mam na wieczor wzdęcia, a tak to nie mdli mniei nic , wiec juz bym chciał wiedziec na 100% - zeby sie juz nie stresowac.-
brzuch to wlasciwie wczoraj przestał mnie boleć, tylko mam na wieczor wzdęcia, a tak to nie mdli mniei nic , wiec juz bym chciał wiedziec na 100% - zeby sie juz nie stresowac.-
Ostatnia edycja: