reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam moje kochane kobietki zajrzalam do was na chwileczke pamietacie mnie jeszcze?
u mnie czas oczekiwania na @ lub fasolke trudno cokolwiek powiedziec nie robie sobie nadziei staram byc na luzie choc czasem trudno jest

a co u mojego paluszka kochanego??

reklama
Lauraa to do roboty :)

Mąką ziemniaczaną ja "myje" na sucho moją Kajkę :) Nawet weterynarz się mnie zapytał jak to zrobiłam że ma taką fajną sierść :D

Magd.a a Ty już wróciłaś czy jeszcze nie??

Olcia nie wróciłam jeszcze za tydzień najpóźniej będę w PL :-)

Sil nie wiem dlaczego miałby mi się cykl przesunąć :( niby owu była ( ale monitoringu nie było) więc myślałam,że @ będzie dziś.. no nic czekamy do jutra ja @ też się nie czuję..

A ja wiem, czemu, Magda? Tak strzelam, zeby nie było, że czarownica i ciążę kraczę :)

Kwiatuszku, pewnie, że pamiętamy :) Co tam słychać dobrego? A Paluszka daaawno nie było

dzi mam 24dc jeszcze dzis i jutro lutka i czekanie jesli @ ma przyjsc to jutro albo po jutrze powinno sie pojawic juz plamienie

w tym cyklu znow zmagalam sie z zapaleniem ale juz wszystko ok tylko fasolinki brak staramy sie ale nie wiem czy w tym cyklu cos sie udalo skonczyłam z mierzeniem tempki itp

Ostatnia edycja:
Magd.a a moze ty juz 2 miesiac :D

Kwiatuszek u mnie @ ma byc dopiero 1.09 nie nastawiam sie na fasolke ale wiadomo ze bardzo bym chciala :)

reklama
Do góry