reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam sie cieplutko ;)

Fifka nie martw sie :) Tak jak mowia dziewczyny poki nic sie powaznego nie dzieje to nie zadreczaj sie :)

Atan to dobre wiesci od lekarza przynosisz :) Oby tak dalej :) A powiedz mi jak twoje dolegliwosci ciazowe ?

Lamia trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :) ALe jestem pewna ze wsyztsko bedzie dobrze :)

A ja kolejny dzien w pracy :( A jutro wyjazd do kielc na skzolenie ;/ i 3 dni nie moje :(

reklama
Olcia też sobie Ael wyobraziłam!! :-D Nie no, przy niej nic mi nie grozi!! To taki nas anioł stróż tu na forum! :-) No i bojowa baba przy okazji!

Lamia to jest maść na wszelkiego rodzaju wypryski! Na łuszczycę, atopię, grzybicę podrażnienia itp. Ona ma właściwości złuszczające (czyli pozbywasz się tej suchej skóry) no i kojące. Przestaje swędzieć. Więc nie ważne co masz na pewno pomoże chociaż na tą chwilę. I tak jak mówiłam, ona zawiera aspirynę więc gin nie będzie zachwycona... moja mówiła ze w ostateczności mam nią smarować. To maleńka dawka ale jednak. Dlatego trzeba ostrożnie.

hej dziewuszki :)

Atanku fajnie że z maluszkiem wszystko w porządku :D A co do tego leku to nie wiem...

Afrodyta mi pokazuję, ze się zbliżają dni płodne :-D Ach już nie mogę doczekać się kolejnej próby zafasolkowania :-)

Lovka, czy Ty się czytałaś? Nerwy nerwami, ale jak możesz powiedzieć, że przeszkadza Ci ciąża?? Opanuj się kobieto, bo normalnie mi ręce opadły. Tyle czekałaś, tyle kobiet czeka, a Ty walisz takim tekstem.

Fifka, obserwuj, opowiedz mężowi, żeby wiedział, nic więcej nie możesz zrobić

Danao, moe mąką kartoflaną, bo krem zliże

A ja się dziś dowiedziałam, że pies sąsiada, którego dokarmialiśmy i w ogóle taki fajny nie żyje :( w sobotę ją znaleźli... :( i jakoś nie mam humoru

she nie wymiotuje wrocil mi apetyt no i znow waze 87 a nie 84/85 senna jestem szybciej sie mecze czasem brzuszek zaboli ale to gin powiedzial ze macica rosnie i dlatego...ide obiadek skonczyc robic bo po 13 do pracy wychodze,... niedlugo wroce :-) a tak jakos objawow nie widze...

Atanku to najwazniejsze ze juz nie wymiotujesz ! To musi byc udreka :( tak nasz biedna ael sie meczyla... :(
A cala reszta to chyba norma ;p Ale fajnie ze chodzisz do pracy :) Bardzo mi sie to podoba :) Pomimo sennosci i zmeczania ;) Trzeba przetrzymac wkoncu to nie choroba :D Ojjj ja juz tez chce fasolke :)

Sil nie chcialam tego pierwsza pisac ale ten tekst lovki mnie strasznie zesmucil :( Lovka kochana nierwy sa zlym doradca, rozumiem ze macie spiecia ale moze powinnas porozmawiac z nia na spokojnie... Ludzi najlpeiej sie obezwladnia dobrocia aty takim zachownaiem pokazujesz wsrod wszytskich ze ejstes slaba i mozna z toba zrobic wsyztsko. Badz stanowcza ale zapanuj nad nerwami. Ktoras dziewczyna dobvrze powiedziala ze od meza nie mozesz wymagac zeby klucil sie z bratem i cala reszta. Hormonki ci troszke buzuja w ciazy :D Przemysl sobie to na spokojnie :) Najwieksza sztuka jest udane prowadzenie sporob :D Poczytaj sobie ksiazke " Schopenhauer'a o erystyce" :D A kazdy spor masz ywgrany ;)

A ja dziś mierzyłam temp i myślałam,że @ przyjdzie.. i przysięgam,że gdyby nie to,że nie współżyłam już ponad miesiąc pomyślałabym,że jestem w ciąży dziś 14 dpo a ja mam 37,06

reklama
Do góry