reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama

Ja poproszę 3cią fryzurkę :-D Ja w ogóle mogę robić za modelkę dla Ciebie :-D

Ojej ja naprawdę zakręcona byłam wczoraj :) Miało być Aelku, a nie Atanku :) Przepraszam za pomyłkę :)

Kochanie za co przepraszasz, nic się nie stało, o tak później porze to mało kto jasno myśli :-D :p

Booożeeee dziewczyyyyny raaatujciee mnieee! Mojemu facetowi odbiło! Dostał jakiejś głupawki i chodzi bez powodu się śmieje, ja się go zaczynam baaać!

Ael, uciekaj, na pewno coś kombinuje :p pewnie Cię napadnie w celu zmolestowania :p

No dobra, bardzo krótkich nie mam, takie już za ramiona, ale jednak mam ich mało. Oby dzieciatko odziedziczyło włoski po wujku Zbyszku :p znaczy bracie moim

Ty też Asiol poczujesz swoje kopniaki! Zobaczysz! Na każdą z nas przyjdzie czas. Ja mam tych kopniaków straszny niedosyt i już nie mogę się doczekać szaleństwa małego w brzuszku!

Zaraz mój M idzie do pracy a ja cały dzień będe w domu sama...

No mam nadzieję, że kiedyś i ja się doczekam kopniaczków w brzuchu :) Może w końcu mi się uda i zobaczę upragnione dwie kreseczki :) Ty kochana będziesz tylko cały dzień sama, ja cały weekend :( Miałam się spotkać z przyjaciółką i jej półroczną córeczką, planowałyśmy cały weekend panieński dla mnie, a tu mnie choróbsko trzyma i muszę siedzieć w domu i próbować dojść do siebie żeby za tydzień jakoś się trzymać i nie zakaszleć gości ;):( Także nasi panowie cały weekend grają wyjazdowe koncerty i pewnie urządzą przy okazji kawalerskie mojemu L., a my biedne siedzimy każda w sowim domku i urządzamy panieńskie na odległość ;)

To jesteś w miarę bezpieczna :p

Muszę się zmobilizować do sprzątania...

A... Zapomniałabym... teśc kupił sobie kompa i założył internet... Już czuję katastrofę z allegro i innymi zakupami przez inta. I wiem o co poszło wtedy, jak dzwonił. Potrzebował się wyładować, bo robił remont łazienki. To znaczy chciał robić i najpierw kupił krany, wszystkie końcówki itd, a potem uznał, że nie ma kasy na kafelki i w ogóle na nic i zostawił remont. Podejrzewam, że oczekuje, żebyśmy mu dali kasę, skoro mamy.

Asiol, a może koleżanka wpadnie do Ciebie? Pewnie bez córy, żeby nie pozarażać. A przecież panieński nie musi być z facetami gołymi na rurze. Ja na swoim byłam w ogrodzie botanicznym, potem w kinie i na pizzy i było fantastycznie :) A pizzę i kino można w domu urządzić, przy piżama party nawet

Kobitki kupiła wózek dla naszej Jowitki :)

oto zdjęcia :) co sądzicie? może któraś miała juz taki wózek?
wózek gondola, spacerówka i fotelik do samochodu z okryciem na nóżki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pierwszy raz taki widzę, ale wygląda na niechybotliwy. Dla mnie by odpadł przez skrętne koła, ale to ja mam taką schizę :p A koła pompowane?

Hej!
Ale dzisiaj u mnie duszno... Wczoraj miała być burza i co? Nie przyszła:tak:
Idę troszkę posprzątać:-)
Będę troszkę później
Mijenka gratulacje z powodu zdanego egzaminu
:-)
Fifka gratuluję przyjęcia na studia:-)
Iwasek gratuluję chłopczyka. Igor bardzo ładne imię:-) Mój bratanek też się tak nazywa:-)

reklama
Ja też pierwszy raz widzę taki wózek. Ja podobnie jak Sil nie chce skrętnych kół z przodu no i marzy mi się przekładana rączka na przód i tył żeby można było uchronić maluszka przed słońcem czy wiatrem wiejącym w buźkę.

Poza tym ładny :-D

Ja na pewno chcę kupić ten:
riko%20grand%20yelow_a.jpg
Danao dziękuję :* Mam teraz tylko nadzieję że dam radę pociągnąć studia przy noworodku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry