Aelka małemu Twojemu coś kupiłam słodziakoowate :-) więc teraz już musisz mnie zaproisic
No przecież wiesz, że jesteś zaproszona Może akurat przyjedziesz jak będziemy urządzać pokój małego :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aelka małemu Twojemu coś kupiłam słodziakoowate :-) więc teraz już musisz mnie zaproisic
co tam dzisiaj gotujecie na obiad??
a już wiem co miałam was zapytać , czy używałyście kiedyś fluid pharmaceris F ??? bo chce kupic i nie wiem czy dobrze kryje, chyba ze maciejki podkład dobrze kryjący ktory sie sprawdza???
Ostatni okres mialam od 25 lipca. Dni płodne wyszły mi 15.08- no i wykorzystaliśmy 'te dni' nawet z nadmiarem ;p (byl pretekst). Czyli pewnie najwczesniej test powinnam zrobic pod koniec 1 tyg. wrzesnia? (o ile nie dostane okresu).
Średnia długość cyklu to 36 dni.. Najgorsze jest to,że lekarz powiedział, że 'staraczki' nie powinny brac aspiryn- a ja chyba zapalenia pęcherza się nabawiłam ;/ Furaginu też pewnie nie można brać?