reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil masz rację, to Mineralna dziś wstawiła, ale Twój wózek także mi się podoba

Fifka super, ale Ci zazdroszczę, takie ruchy chyba są najprzyjemniejsze, mój dzidz to leniuszek :)

reklama
Sil potrzebuję twojej porady! Wiem, ze twój wózek jest firmy Tako ale jaki to model? Mi właśnie się bardzo podoba! Ja znalazłam też niezły firmy Riko (podobno to podróbka twojego Tako)

Chciałabym żebyś parę słów o tym wózku napisała. Jak z ciężarem? Da się żyć? Ja swojego nosić nie będę musiała bo w domku mieszkam, ale jednak do autobusu trzeba będzie wnieść (mamy samochód ale ja bez męża jażdże autobusem) U nas są straszne wyboje i pisaki więc potrzebuję właśnie takiego "czołga" Wydaje Ci się stabilny i mocny?

Wózek jest lekki, bardzo fajnie i wygodnie sie go prowadzi, nawet do auta z butla gazowa sie ładnie mieści łatwy w składaniu super jest .

Moja córeczka to od 20 tak do 23 jej najbardziej aktywna kopie wierci sie , a wczoraj mnie na wymioty wzieło musiałam aż wziąśc prysznic zimny bo wylewu potu dostałam masakra

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fifka, to Tako City Voyager, ale z wagą Ci nie pomogę, bo go nie podnosiłam, ale prowadzi się bardzo dobrze. Na pewno jest ciężki, kobieta mówiła o 14 kg, na stronie jest 21, ale skłaniam się ku tym 14 raczej. Ma duże pompowane koła, więc na wyboje idealny, sądzę, że nawet duże krawężniki nie będą problemem. Autobus niskopodłogowy też na pewno nie będzie problemem. Zwróć tylko uwagę na wymiary po złożeniu, bo jest sporawy, choć z tego co wiem, mniejszy od X Landera np. I ma odpinane koła, bardzo szybko się odpinają i wpinają, więc nie ma z tym kłopotu. I przede wszystkim ma przekładaną rączkę.

Na pewno jest stabilny i na 100% mocny. Po roku ponad jeżdżenia nie ma na nim śladu

Jak patrzę to bardzo podobny. Znalazłam jedną opinię na tak :) ale w sumie te wózki będą miały negatywy, bo są ciężkie, a to dla ludzi problem, choć zdecydowanie nie rozumiem, bo jak się kupuje, to się widzi, co się kupuje.

Faktycznie tańszy, ten drugi o ponad dwie stówy

Jedyne co mi na aukcjach brakuje to wymiarów. A to jednak ważne

Nigdy nie chciałam lekkiego i nigdy nie chciałam takiego z wyjmowaną gondolą. Choć ten Twój wydaje się stabilny faktycznie, bo te, co ja oglądałam, miały zaczep w jednym miejscu i się chwiały. A lekkość też kwestia gustu :)
Uciekam na hamaczek :)

Mi też brakuję wymiarów... :sorry: Ten pierwszy jest cięższy ale wydaje mi się idealny ze względu na wielkość, bo jest duuży! Twojego nie mogę znaleźć do kupienia... Same używki... nie to że chce koniecznie nowy, ale nie pojadę na drugi koniec Polski po wózek...

A przed chwilą dostałam kopniaka od mojego!! Aż się sama do siebie uśmiechnęłam!! :laugh2: Moje kochane maleństwo!

Mineralna nie mówię ze nie, ale ja potrzebuję czołga... bo tu w wiekszości mamy polne drogi... baa nawet za bramkę jak wyjdę mam 300m do pokonania żwirówką! A nosić go nie muszę, bo nie mieszkam w bloku.

Ostatnia edycja:
reklama
Mi też brakuję wymiarów... :sorry: Ten pierwszy jest cięższy ale wydaje mi się idealny ze względu na wielkość, bo jest duuży! Twojego nie mogę znaleźć do kupienia... Same używki... nie to że chce koniecznie nowy, ale nie pojadę na drugi koniec Polski po wózek...

A przed chwilą dostałam kopniaka od mojego!! Aż się sama do siebie uśmiechnęłam!! :laugh2: Moje kochane maleństwo!

Mineralna nie mówię ze nie, ale ja potrzebuję czołga... bo tu w wiekszości mamy polne drogi... baa nawet za bramkę jak wyjdę mam 300m do pokonania żwirówką! A nosić go nie muszę, bo nie mieszkam w bloku.

Ojej to faktycznie potrzebujesz czołg a nie wózek :)

Do góry