reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Super Sil!! Ja jeszcze koło 30 tabletek (czyli 2 tygodnie bo po 2 ziennie teraz mam brać) i też będę już odstawiać :-D już nie mogę się doczekać aż odstawie wszystkie te cholerne prochy... jak ćpunka normalnie garści leków biorę... a teraz dodatkowo Magnez... jak znowu będe wymiotować to jeszcze przeciw wymiotne będę musiała dołączyć.... Biedna ta moja dzidzia...

reklama
witajcie z rana:-D

żadna nie chciała ale i tak Wam pokażę:-p

bożena3.jpgola7.jpgpaula1.jpg

ael: czytałam o tej firmie bo szukałam czegos dobrego przed slubem, ale w koncu poszłam do kosmetyczki. Ale jaki kolor wybrac bo u mnie w iescie nie ma fili tej firmy, a na allegro to tye tych odcieni ze nie wei mktory bedzie dla mnie dobry i czy mozna je używać codziennie?? bo ja mam taka skore z czerwonymi plamkami, wiec bez makijażu to z chaty nie wyjdę, i ktory podkład polecasz konkretnie czy ten miałaś?- troche cie wymęcze bo juz dawno miałam chec na podkład tej firmy :-)
Podkład w kremie Ultrafoundation Kryolan- art.9002 (1761012973) - Aukcje internetowe Allegro
ten
Podkład płynny -fluid Ultrafoundation KRYOLAN 9130 (1765384456) - Aukcje internetowe Allegro
TV Pain Stick - podkład kremowy Kryolan 5047. (1778699800) - Aukcje internetowe Allegro

To jaki wybierzesz czy płynny czy twardy to od Ciebie zależy, ale z tej firmy z reguły kolor niby opisany jak dla nas mają ciemniejszy więc lepiej wziąć o pół tonu jaśniejszy.
Ten kremowy będzie lepszy mi się wydaje.
Pudry sypkie z tej firmy też mają genialne.

Ale czekaj Atanek czy ja mamy ręce trzymać przy sobie :-D
Haha dobranoc Asiolku zakręcony :*

Ojej ja naprawdę zakręcona byłam wczoraj :) Miało być Aelku, a nie Atanku :) Przepraszam za pomyłkę :)

Asiolku jak dobrze Cię widzieć!! :-) Denerwujesz się przed Ślubem? Musisz koniecznie wstawić zdjęcia jak wyglądałaś!! Szczęścia kochana :*

Fifciu nie, nie denerwuję się, jestem jak na mnie aż za spokojna :) Za godzinkę idę do kosmetyczki na dwu godzinny relaks, jakieś maseczki, masaże i inne - więc pełen spokój, relaks i same przyjemności ;) Jak będę miała fotki to wstawię :) Dziękuję, mam nadzieję, że tylko szczęście będzie nam towarzyszyło :) A jak Ty się czujesz kochana, jak Twoje dolegliwości - mam nadzieję, że miną szybko.

Truskawciu u mnie wszystko w porządku dziękuję, że pytasz :)

Iwasku gratuluję synusia :)

Pozdrowienia dla wszystkich kobietek, pewnie zajrzę na chwilę popołudniu albo pod wieczór :)

Asioklu już było idealnie a od 2 dni wszystkie niestrawności zgagi i wymioty mi wróciły... :eek: Mam jednak nadzieję że szybko miną, bo wczoraj było nieco lepiej. Dzisiaj troszkę wróciło, ale zobaczymy po południ. Dobrze że mam zwolnienie, mam czas odpoczywać :laugh2: Poza tym mały już kopie!! Rzadko bo mniej więcej raz dziennie kopniaka lub dwa poczuję, ale to i tak wyczyn jak na ten tydzień :happy:

Asioklu już było idealnie a od 2 dni wszystkie niestrawności zgagi i wymioty mi wróciły... :eek: Mam jednak nadzieję że szybko miną, bo wczoraj było nieco lepiej. Dzisiaj troszkę wróciło, ale zobaczymy po południ. Dobrze że mam zwolnienie, mam czas odpoczywać :laugh2: Poza tym mały już kopie!! Rzadko bo mniej więcej raz dziennie kopniaka lub dwa poczuję, ale to i tak wyczyn jak na ten tydzień :happy:

Och Fifciu to tylko pozazdrościć tych kopniaczków :) Odpoczywaj kochana i oby dolegliwości już nie wracały :)

Ty też Asiol poczujesz swoje kopniaki! Zobaczysz! Na każdą z nas przyjdzie czas. Ja mam tych kopniaków straszny niedosyt i już nie mogę się doczekać szaleństwa małego w brzuszku!

Zaraz mój M idzie do pracy a ja cały dzień będe w domu sama...

reklama
dziękuję za uznanie i gratulacje:-D

Fifka a zapraszam zapraszam;-)
Sil bo moich dziadków wywiało z południa i tak wyszło:-p a z krótkich też da się coś zrobić:-D

Do góry