reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka Dziękuje Ci bardzo :* spróbuje i tego, może poskutkuje a przy tym poznam swój organizm :)

Dagne również dziękuje, już widzę że strona mi się na pewno przyda :)

Idę dziewczyny sprzątać, mój mąż dzisiaj z delegacji przyjeżdża <serduszka> :)

Miłego dnia Wam życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
No ja właśnie chcę całe studia przejść przy małym i wrócić do pracy razem z nim :-D Pracuję w przedszkolu, więc jak skończy 2 latka to zabiorę go ze sobą do maluszków pod opiekę koleżanek a sama pójdę pewnie do starszaków. (nie chce by moim wychowankiem było moje dziecko, ale chce mieć je blisko)

Rozumiem :) ja najchętniej też bym tak zrobiłą, ale na razie studia - a potem może załapię się do podstawówki bądź przedszkola u nas... we wrześniu mam mieć praktyki (ostatnie pedagogiczne, które dają uprawnienia) w tej mojej podstawówce (ja tam chodziłam, mój brat i siostra, więc be problemu mnie przyjęli:)). Poza tym mam mieć od 26.09 do 7.10 w radiu w Rzeszowie dodatkowe- specjalnościowe (bo mam specjalność edukację medialną). Na mgr planuję iść na wczesnoszkolną.

Matko ale znowu dziś dzień duszny. Rozbudzam się przy kawie, a ostatnio i mała się mniej rusza (udziela się jej może moje samopoczucie).

Ael to teraz to wyraźnie było widać te kopniaki! :shocked2: aż cały brzuchal skakał :-p Masz ruchliwego młodzieńca nie powiem... ;-)

Poczekaj aż Twój będzie robił sobie maraton w brzuchu :-D

Dzień dobry dziewczyny :)
Może mi pomożecie. Chciałabym rozpocząć obserwacje swojego cyklu, zaznaczam że nie robiłam tego nigdy. M.in. mierzenie temperatury. O czym powinnam wiedzieć? (w których dniach cyklu, rano czy wieczorem, dana temp co oznacza)
Macie może jakąś konkretną stronę poświęconą temu tematowi?
Pozdrawiam

Jest strona naszej koleżanki pok, https://sites.google.com/site/staraniattc/ opisała tam dosyć dużo na temat starań :-)

Ael - przeoczyłam Twój filmik ;/ ma któraś linka do strony?

Proszę gapko jedna :p MEGAVIDEO - I'm watching it

:D powiem Ci Ael, że jak oglądałam, to i moja mała poskakała troszku :) jak siedzę dłużej to też ją czuję, ale najfajniej jak leżę na plecach wieczorem :) wtedy jak mocniej pokopie, to widać falujący brzuszek :) jeszcze nie tak mocno jak u Ciebie, ale mój chłop ;p już widział ;)

Ok ja lecę, bo sobota, a ja siedzę zamiast sprzątać hehe :)

:D powiem Ci Ael, że jak oglądałam, to i moja mała poskakała troszku :) jak siedzę dłużej to też ją czuję, ale najfajniej jak leżę na plecach wieczorem :) wtedy jak mocniej pokopie, to widać falujący brzuszek :) jeszcze nie tak mocno jak u Ciebie, ale mój chłop ;p już widział ;)

Mój się tak rozczorcił wieczorem, że w końcu tatuś przyłożył buźkę do brzucha i zaczął mu śpiewać "Oj maluśki" i on dalej mu to śpiewa i twierdzi, że małemu się to podoba.
Tylko że ja mówię by się leczył, a jak tatuś odejdzie to mały dalej bryka. :eek:

Atan- zacznę od Ciebie (bo wczoraj na Tobie skończyłam) Ty masz się oszczędzać!!! :-D I nie przejmuj się, że się komuś nie podoba, że jesteś na zwolnieniu, należy Ci się to, a zdrowie Twoje i dzidziusia- najważniejsze! :-D

Asiom- witaj :-D co tam u Ciebie? :-D OOoooo już za tydzień masz ślub :-D super :-)

Martocha- witaj :-) ja myślę, że (zwłaszcza w nieregularnych cyklach) dwa tyg, od przytulanka to troszkę za mało :-)

Kasia- to, że będziesz (jesteś) chrzestną u kogoś to mnie nie dziwi :-D :-*

She- oooo trzeba było czytać :-D jak ja :-p w pracy w taki dzień :-( jestem z Tobą! :-D

Fifka- jak czujesz głód, to już dobry znak! :-) układ pokarmowy wraca do życia ;-) Ooooo to co wstawiłaś i mnie się przyda hi hi :-D

Lamia- ja oglądam dzień dobry tvn, ale chyba przegapiłam bieg na szpilkach :-( Miło mi, że piesek się podoba :-D wiesz, mi też marzy się kociak jeszcze, ale teraz to nie wiem jak by moja piesia zareagowała :-D ale jak bym sprawiła sobie własny domek, to bym się chyba pokusiła o więcej zwierzątek :-D
Mówisz cynk i C… chyba będę musiała karmić witaminkami mojego samca :-D

Natkusia- ja co nieco (choć pewnie mało) mogę Ci powiedzieć, ale jest tutaj parę dziewczyn, które służą mi pomocą :-D i Tobie na pewno pomogą :-)

reklama
oo dziewczyny dopiero moj maz był w tvn , co prawda tylko w migawce i w tle no ale :-)
truskawcia: ja poprostu marze w własnym domku, ale nie mamy kasy na budowę ,no i ziemi nie mamy , także na razie w bloku ale jak moj wygra w totka to bedziemy sie budowac :-)

zrobie sobie przxerwę w sprzątaniu i z wami poklikam, akurta ranie nastawiłam to mam troszkę czasu

Do góry