reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Donia- dobrze mówisz działać, działamy intensywnie, jak tylko jest taka okazja, a w tym m-cu jest wybitnie dobrze z tymi sprawami ja w tym miesiącu odpukam 4 m-ce starań, więc pod koniec października, jeśli nic nie wyjdzie przejdę się znów do gin, ale szczerze mówiąc mam nadzieję, że to tej pory będę już zapłodniona he he ogólnie to objawy mam takie jakby owulka była, w okolicach tych dni pobolewa mnie brzuszek raz po jednej, raz po drugiej stronie (czynnik prawidłowy podobno) tylko z tą temp. żyje na bakier, jakoś taka niska jest ale pożyjemy, zobaczymy :-) jestem dobrej myśli :-) na szczęście żadnych cyst itp. nie posiadam na wychowaniu
Neciuszka- taka płocha jesteś? może to była złuszczająca się błona, która jest wydalana z org. podczas @ :-)
Mijenka- nie mam pojęcia czego mogłaś dokonać może sama się obcięłaś
Neciuszka- taka płocha jesteś? może to była złuszczająca się błona, która jest wydalana z org. podczas @ :-)
Mijenka- nie mam pojęcia czego mogłaś dokonać może sama się obcięłaś
mijenka może byś ujarzmiła moje okropne włosy cio?
jasne podaj adres, zaraz wpadam
Tnąc zaproponowałaś nowy image i obcięłaś wg własnego pomysłu i się podobało Wpadło mi do głowy ucięcie ucha, ale chyba nie
nieee aż tak drastycznie to nie było
truskawciu, że sama się obcięłam to żadna nowość;-)
Truskawcia
Mijenka- no mów, bo nie wytrzymam wwooww umiesz się sama obciąć? jak bym ja się sama opitoliła, to by mnie rodzona mamusia nie poznała ha ha
Truskawcia
Mijenka – ja, ja mogę Ci zrobić sesję na pewno nie zapomnisz jej do końca życia no dalej, powiesz w końcu coś zrobiła, czy trzeba Ci klapsa posłuszeństwa przed dupsko dać?
no dalej, powiesz w końcu coś zrobiła, czy trzeba Ci klapsa posłuszeństwa przed dupsko dać?
w sensie, że bij mnie, rż**j mnie? ojojoj muszę męża zapytać
reklama
Podziel się: