reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczyny!

Która mi streści co się dzisiaj działo bo nie jestem w stanie nadrobić...

Byłam u gina i dała mi jakiś płyn ziołowy na wymioty. Ale nie musiałam go brać bo jakoś po wyjściu z domu na świeżym powietrzu lepiej się poczułam. Okazało się również że mam bardzo duże niedobory magnezu przez te moje nie jedzenie... bo już wykręca mi ręce i stopy. (nie same skurcze tylko palce wyginają się w dziwne kształty i nie moge nimi ruszyć, mąż na siłe je prostuję i rozmasowuję a ból jest masakryczny) więc mam brać Magnez i jeść produkty w niego bogate.

Poza tym od dzisiaj jestem oficjalnie studentką pedagogiki!! :-D

Przepraszam za te moje marudzenie ostatnie.... jak nie narzekam na męża to na wymioty... jeszcze troszkę i mnie stąd pogonicie... :zawstydzona/y: Obiecuję być bardziej pozytywnie nastawiona do życia...

Mijenka gratuluje zdania egzaminu!! :-)

Oooo serio? Czekolada? :-D Ekstra, gdyby tylko mnie od słodyczy nie odrzucało :baffled:

Ale już wiem dlaczego od paru dni tak mi się fasoli chciało... bo fasola też jest bogata w magnez. Wydawało mi się to dziwne, chce mi się czegoś co jest ciężko strawne jakbym miała za mało problemów żołądkowych... :eek:

Ostatnia edycja:
Nie mam siły Was nadrobić ze zmęczenia, proszę o szybki skrót ;)
Widziałam, że Lamia ma dwie kreseczki! Gratuluję kochanie moje :*:*:*:*:* ahhh pozytywnie! ;D Szczęścia kochana moja! ;D :*:*:*:*:*:*:*

Mijenka- to super, że będziesz mieć prace :-D więc są zadowoleni z Twoich zdolności :-D a co ten Twój chłop taki płochy, że ucieka własnej żonie?!! Dawaj go tutaj, my go zaraz naprostujemy ;-)

Ael- już nie mogę się doczekać tańców Twojego brzuszka :-D

Neciuszka- a czego Twoja macica się boi? :-D eeee zabierz mnie na swoją mietłe :-p

Fifka- dzisiaj nic wielkiego się nie działo, odkąd Lamia ogłosiła dwie kreski to gadamy o pierdołach ;-) Ael dzisiaj też mdłości przeszły, po spacerku na świeżym powietrzu :-D Oooj to wcinaj magnez ino już ;-) Nooo czekolada jest źródłem magnezu, zwłaszcza gorzka :-D Moje gratulacje studentko pedagogiki :-D Łłlloo matko, zaraz Ty klapsa przez dupsko dostaniesz, że Ci od razu głupie myśli wylecą ;-) przecież od tego jesteśmy, że jak trzeba to się wyżalisz :-D i nie obiecuj tylko bądź pozytywnie nastawiona do życia :-)

Truskawcia ja też mam nadzieję, że wszystko będzie ok. I już cię zapisałam :-)
Nie dam rady nadrobić nie mam humoru. Byłam u dziadka dziś i w szpitalu ciężko mi było łzy powstrzymać. ech.. dobra kończę temat bo łzy mi w oczach stają..

Dziękuje Truskawciu! :* oooo widzę że u ciebie dzisiaj owulacja!

Fluidki dla Ciebie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oj jutro lecę po magnez do apteki bo tak czytam te rzeczy które magnez zawierają i może być ciężko żebym nimi nadrobiła niedobowy... Czekolada spoko, ale ona ma też kofeinę (zwłaszcza ta gorzka) Więc też nie dobrze będzie ją wsuwać w większych ilościach.

Następną wizytę mam na 9 Września i wtedy będę robić morfologię. wtedy zobaczymy czy te niedobory nadrobię czy nie...

reklama
witajcie kobietki :-) znów mnie trochę nie było ale wypoczywałam w górach tym razem - było super
no i dziś u mnie 4 dc
nie będę nawet próbowała nadrabiać więc tylko ogólnie witam NOWE koleżanki (jak są :-D), gratuluję świeżo zafasolkowanym (jak są ;-))

czy coś ważnego mnie ominęło - kto się zlituje i jakiś skrót mi zrobi...

Do góry