reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
Donia- nie, monitoringu cyklu nie miałam :-) a co do testów to jak będę takie sprzeczne z przeznaczeniem to wywale je przez okno wiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-)
Schabiki z chlebka też są pyszniutkie a wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście
Dana- widzę znasz się na rzeczy pyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie
Schabiki z chlebka też są pyszniutkie a wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście
Dana- widzę znasz się na rzeczy pyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie
Neciuszka Ty muuusisz mnie dobijać tymi pomidorami z mozarellą?? Biedną ciężarówkę tak męczysz????? No wiesz cooo....
No coooo czekaj już zbieram się do Ciebie z mozzarella i pomidorami
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Doniu wóżek super, koleżanka miała. Narzekała tylko na gabaryty my z K zastanawiamy się nad musty transporterem... ale najpierw chcemy pooglądać na żywo i się ostatecznie zdecydować a później będziemy szukać okazji na allegro. Najpóźniej chciałabym zakupić wóżek przed świętami Bożego Narodzenia.
A ja dziś mężusiowi będę gotować ziemniaczki z cebulką a do tego jajecko sadzone i maślana!!
A ja dziś mężusiowi będę gotować ziemniaczki z cebulką a do tego jajecko sadzone i maślana!!
Ostatnia edycja:
Truskawcia
Aaaaa ja uwielbiam prażonki też się to podaje u mnie z kapustką najczęściej, a ziemniaczki takie tłczone z mąką
Sałatka z mozarellą też super! :-)
Sałatka z mozarellą też super! :-)
donia 1980
Donia- nie, monitoringu cyklu nie miałam :-) a co do testów to jak będę takie sprzeczne z przeznaczeniem to wywale je przez okno wiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-)
a może skusisz się na monitoring, żeby potwierdzić czy pęka? a testy jakieś dziwne, bo na każdych napiasne jest ze testowa ma byc ciemniejsza od kontrolnej
ale jak dla mnie testy owu to dodatkowy czynnik stresogenny
w wózek bardzo wygodny, ale ze względu na cenę kupimy używany na allegro za połowę ceny
jejuuu nie mówcie nic o jedzeniu bo wszystko wszamię
a miałam dziś pierogi z jagodami na obiad pyyycha
donia 1980
Magdalena też mi się podoba ten model ale obawiam się, że te przednie ruchome kółka nie dadzą sobie rady na naszych chodnikach. Gabarytami się nie martwię bo mieszkam na parterze
ja muszę zakupić wózek chyba pod koniec listopada, bo być może od grudnia będę w Belgii. Na razie ustaliliśmy z mężem że tam będę rodziła i tam będę na macierzyńskim, ale muszę jechać i się rozeznać. Teraz pod koniec sierpnia będę w Belgii to zajdę do szpitala zobaczę jakie mają warunki i ile dopłacę za poród - niektóre Polki dopłacały 1200 euro
ja muszę zakupić wózek chyba pod koniec listopada, bo być może od grudnia będę w Belgii. Na razie ustaliliśmy z mężem że tam będę rodziła i tam będę na macierzyńskim, ale muszę jechać i się rozeznać. Teraz pod koniec sierpnia będę w Belgii to zajdę do szpitala zobaczę jakie mają warunki i ile dopłacę za poród - niektóre Polki dopłacały 1200 euro
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Kuzynka ma wózek z mniejszymi przednimi kólkami i nie narzeka ja jeszcze tak jak pisałam wcześniej pojeżdżę po sklepach i pooglądam a potem się zdecyduje bo dla mnie wózek oprócz tego, że ma być stabilny i wygodny dla dziecka to też musi przyciągnąć moje oko a ja strasznie wybredna jestem...
reklama
Podziel się: