reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia- nie, monitoringu cyklu nie miałam :-) a co do testów to jak będę takie sprzeczne z przeznaczeniem to wywale je przez okno :-p wiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-) :-D
Schabiki z chlebka też są pyszniutkie :-D a wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście :-D

Dana- widzę znasz się na rzeczy :-D pyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie :-p

Doniu wóżek super, koleżanka miała. Narzekała tylko na gabaryty :) my z K zastanawiamy się nad musty transporterem... ale najpierw chcemy pooglądać na żywo i się ostatecznie zdecydować a później będziemy szukać okazji na allegro. Najpóźniej chciałabym zakupić wóżek przed świętami Bożego Narodzenia.

A ja dziś mężusiowi będę gotować ziemniaczki z cebulką a do tego jajecko sadzone i maślana!!

Ostatnia edycja:
Aaaaa ja uwielbiam prażonki :-D też się to podaje u mnie z kapustką najczęściej, a ziemniaczki takie tłczone z mąką :-p
Sałatka z mozarellą też super! :-)

Donia- nie, monitoringu cyklu nie miałam :-) a co do testów to jak będę takie sprzeczne z przeznaczeniem to wywale je przez okno :-p wiesz na ulotce którą mam do tych testów, to jest napisane, że nawet jeśli druga kreska jest jaśniejsza, to można uznać, że test jest pozytywny. No zobaczę jutro jaki mi wyjdzie :-) z wyliczeń matematycznych wychodzi, że owulkę mam dziś, i mam nadzieję, że chłopaki z wczoraj przeżyły i tylko czekają na okazję ;-) :-D
Schabiki z chlebka też są pyszniutkie :-D a wózek to taki troszkę kosmiczny sobie upatrzyliście :-D

Dana- widzę znasz się na rzeczy :-D pyszne takie danie :-) ja miałam dziś na kolacyjkę takie :-p

a może skusisz się na monitoring, żeby potwierdzić czy pęka? a testy jakieś dziwne, bo na każdych napiasne jest ze testowa ma byc ciemniejsza od kontrolnej
ale jak dla mnie testy owu to dodatkowy czynnik stresogenny :)

w wózek bardzo wygodny, ale ze względu na cenę kupimy używany na allegro za połowę ceny

jejuuu nie mówcie nic o jedzeniu bo wszystko wszamię
a miałam dziś pierogi z jagodami na obiad pyyycha

Magdalena też mi się podoba ten model ale obawiam się, że te przednie ruchome kółka nie dadzą sobie rady na naszych chodnikach. Gabarytami się nie martwię bo mieszkam na parterze :-D

ja muszę zakupić wózek chyba pod koniec listopada, bo być może od grudnia będę w Belgii. Na razie ustaliliśmy z mężem że tam będę rodziła i tam będę na macierzyńskim, ale muszę jechać i się rozeznać. Teraz pod koniec sierpnia będę w Belgii to zajdę do szpitala zobaczę jakie mają warunki i ile dopłacę za poród - niektóre Polki dopłacały 1200 euro :szok:

Kuzynka ma wózek z mniejszymi przednimi kólkami i nie narzeka :) ja jeszcze tak jak pisałam wcześniej pojeżdżę po sklepach i pooglądam a potem się zdecyduje bo dla mnie wózek oprócz tego, że ma być stabilny i wygodny dla dziecka to też musi przyciągnąć moje oko a ja strasznie wybredna jestem... :p

reklama
Do góry