reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Julieet, amalfi, annna - podziele sie tymi fluidkami co zoszka mi oddała - a co dla kazdej po troszku
hehe oczekujaca dobra kobietko;p trzeba byc pozytywnie nastawionym, wiec sle duuuzo pozytywnej energii ;D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

powiem szczerze że przeczucia żadnego nie mam żeby się udało w sumie to tak normalnie się czuję brzuch boli tak jak przed @ noi zgaga mi doskwiera ale to chyba po jedzonku zobaczymy za kilka dni czy się udało ;-)
Paulina wytrzymasz jeszcze tylko 5dni szybciutko zleci, a brzuch w ciazy boli prawie tak samo na poczatku, wiec nie ma sie co sugerowac... wiem ze to brzmi absurdalnie, ale taka prawda;D
Zobacz załącznik 307446

Dokładnie taka... Cena na all 42 zl :-)
super kolorek!! a najfajniejsza cena;D
Dla wszystkich starających się porcja fluidków :-)
dziekujemy kochana, widzisz wszyscy sie tu bija o fluidy, wiec ich nigdy nie za wiele;D

Czuje się jak zwykle.. :) hehe...
Nic mi sie nie chce robić... spać mi sie chce i jak zwykle chodze poddenerwowana.. :)
Zrobie test za te 11 dni...i sie wszystko okaze. staram sie nie robić sobie nadziei..
Bo i tak czuje ze dupa z tego wyjdzie... :/
Misia!! Troche wiary i usmiechu!! Swieta ida, kobietko bedzie dobrze czy sie uda czy nie, najwazniejsze to trwac w swoich postanowieniach i sie nie zalamywac;*
Działać, nie myśleć, szykować święta!!!!!!!!!
No kochana takie podejscie to ja bardzo lubie;D mam takie samo i stosuje na codzien;p latwiej przetrwac..
Ale tu ruch od rana jak na Marszałkowskiej :)
Ja tez lapie te fluidki wszystkie oby sie do mnie przykleiły.
Powiało na ofrum świętami, widze ze kusicie swoich Panow to sałatkami, karpatkami i pierogami mniam, sama by sie na nie skusila :)

Ja dzis bylam na badaniach, mam 3dc, przypomne ze chce spr czy mam PCO bo obraz jajnikow niestety na to wskazuje. Jutro odbieram wyniki, trzymjacie &&& przydadza sie
Ruch jak nie wiem, pierogi kocham!! Zwlaszcza ruskie, takze chetnie bym podkradla ze 3;p ja zaraz ide salatke na szybko robic, ale jeszcze nie wiem jaka dokladnie, cos wymysle.. kciuki trzymam za Ciebie, zdrowie najwazniejsze, oby bylo wszystko ok!
a jaaaa, a jaaaaa, zapomniałyście o mnie baby wstrętne ;p też chcę fluidków !!! oddawać ;) ;)
Ze mna tez sie nie podzielily;p ale i bez fluidkow damy rade!
Dotka, kciuki moooocno zaciśnięte, daj jutro znać, co wyszło !

ale u nas pochmurno, wróciłam z pracy i tak mi się nic nie chce, zaraz muszę szykować obiados, a najchętniej położyłabym się spać, ale mąż już płacze, że głodny ;p
Hehe, tez mam lenia teraz, ale na szczescie maz najedzony, bo sobie sam obiad zrobil;D i zonie zostawil!!
ja się tylko witam i uciekam ;-) dziś mi trochę lepiej, ale nadal kiepsko... mam nadzieje, że do końca grudnia mi przejdzie... pożyjemy zobaczymy... 3mam za wszystkie kciuki oczywiście!!!! :-)
Dzieki ela za kciukasy, mam nadz ze u CIebie szybko si eunormuje i chociaz na swieta cs przekasisz ze smakiem!
Jejku szok :shocked2:, wspolczuje i tule jak moge najmocniej

A co u mnie??? Skok tempki, owulka chyba jest, bzykanko bedzie jak moj laskawie przylezie do wyra!!!!!! Czekam i czekam..........On mysli ze moja owulka bedzie trwala wiecznie :no:
Haha usmialam sie;p mojej jeszcze nie ma, ale dzialac by sie przydalo, a mezul tez buja w oblokach zamiast do lozeczka wpasc;p
Witam dziewczyny!:)
Co do długości starań, to powiem Wam, że mojej babci dopiero po 6 latach się udało zajść w pierwszą ciążę:) a potem się dzieci posypały:p
także nie ma co tracić nadziei :D
DEVI a powiedz proszę, czy miałaś przed testem, i czy masz teraz jakiekolwiek, choćby najmniejsze objawy?
Heh to babcia wyczekala i ma! Obu kazdej z nas sie tak udalo...;)

A ja niedawno wrocilam, naprawilam kozaczki, zjadlam kolacje, zaraz do robienia salatki i moze sekunda przed tv..bo potem kapiel i inne przyjemne obowiazki! Przepraszam ze ja takie dlugasne posty, ale jak nadrabiam 3strony to po prostu inaczej nie daje rady;(
Buziole wieczorne!!

reklama
Malinowy to moze cos z tego bedzie..;) zobaczymy! Trzymam kciuki.

amalfi ja specjalistka od monologow;p no widzisz, to lez teraz i nie wstawaj! a moj nawet o krok nie ruszyl w kierunku lozka, tylko na dole siedzi;p

Dziewczynki macie jakis fajny przepis na salatke na szybko ze skladników ktore mam (ser zolty, ananas, papryka, kukurydza, groszek, fasola, cebula, czosnek, jajo, ziemniaki, majonez, sos czosnkowy, ketchup..)???

Hihi tez tak o tym myslalam;D ale zrobie chyba opcje ser, ananas, kukurydza i boczek (o ktorym zapomnialam napisac;p) jakby ktos chcial to zapraszam! ;)

kurde to samo mialam powiedziec heheh:-D, wymerdaj wszystko w misce i salatka jak znalazl hihihi. A z monologami to pogadaj z oczekujaca, ta tez potrafi na strone wymalowac posta:tak:
Ja dzieki za salatke wsuwam wielki kawal czekoladowego sernika, mniam, po bzykanku zawsze spada mi poziom cukru hihihi

amalfi wkoncu zrobilam: ser zolty (tarty), ananas, kukurydza i boczek wedzony, do tego majo plus odrobina smietany i duuuuzo czochu, sol i pierz. pychota;D polecam!!
no my z oczekujaca sie lubimy;D;D;D i obie staramy sie odp kazdemu;p
to ja poprosze sernika, jak ja kocham sernik! sama robilas? jak tak to przepis poprosze, bo na pewno pyszny!

reklama
Mialam przepis od julieet na sernik, na pewno ci podrzuci bo ja nie mam takich zdolnosci komputerowych heheheh

Do góry