reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael kochana z tym opisem i zdjęciami świetny pomysł żeby przy pierwszej kartce każdego miesiąca coś takiego umieścić :) notuję wasze spostrzeżenia jutro jak zrobię papierki księgowe będę brać się za projekt na brudno odręczny :)

A proszem Cię bardzo. Tak pomyślałam i fajnie by były dostępne dwa takie albumy jeden normalny a drugi taki bardziej w zabawniejszym tonie. Jak po latach da się to własnemu dziecku to będzie się miało z czego pośmiać :-)

Atanku, normalnie Ty mi tak co chwilę dziękujesz i ja w kilka dni z 200 podziękowań zaraz skończę na 250! Kobieto szalejesz, w ogóle wy kobity szalejecie!! Noż ja zwykła normalna kobita jezdem :p

reklama
Ale zawsze coś mądrego powiesz, do pionu ustawisz, przytulisz :)

Zrodził mi się ten pomysł dzięki wam :) a pan "prezes" podchwycił i stwierdził że to wykonalne przez niego :)

Kochane moje cena zależy od tego czy ktoś daje nam koszulkę czy my kupujemy. sam nadruk kosztuje 20-25 zł a komplet koszulka + nadruk 35-50 zł w zależności od rodzaju koszulki wielkości nadruku to dla dorosłego, jeśli chodzi o nadruk na dziecięcym myślę że mniej bo to mniejsza powierzchnia nadruku. Można zrobić też na poduszce dokładnie są poszewki pod takie nadruki. W sprawie żab mam kilka fajnych :)

Ostatnia edycja:
sorki ael za te podziekowania ale ja zawsze za mile slowa dziekuje ;-) a co do majtaskow to ja mam wszystkie niskie figi tylko te sa wysokie a reszta w praniu byla ;-P wiec akurat padlo na rozowe ;-P co zostaly ;-) ale juz wszystkie wyprane ;-) i suche ;-) ii szuflada ledwo co sie zamyka ;-) a ja mam zadanie bojowe musze znalesc na forum zdjecie brzuszka swoje co dalam i potem zafasolkowalam mialabym do porownania bo na kompie go znalesc nie moge ... wiec duzo stron mam do szukania ...

neciiuszka ile taka koszulka z taka zabcia kosztuje ja ja musze miecccccccccccccccccc ;-)

Ale zawsze coś mądrego powiesz, do pionu ustawisz, przytulisz :)

Zrodził mi się ten pomysł dzięki wam :) a pan "prezes" podchwycił i stwierdził że to wykonalne przez niego :)

No widzisz, forum kopalnia wiedzy. A jakby było z tymi ubrankami dla małego? A czy dla koleżanki znalazłby się jakiś rabacik malusi? :-)
A co do podziękowań, ja jedna nie jestem tutaj na forum od pomagania hihi :p

sorki ael za te podziekowania ale ja zawsze za mile slowa dziekuje ;-) a co do majtaskow to ja mam wszystkie niskie figi tylko te sa wysokie a reszta w praniu byla ;-P wiec akurat padlo na rozowe ;-P co zostaly ;-) ale juz wszystkie wyprane ;-) i suche ;-) ii szuflada ledwo co sie zamyka ;-) a ja mam zadanie bojowe musze znalesc na forum zdjecie brzuszka swoje co dalam i potem zafasolkowalam mialabym do porownania bo na kompie go znalesc nie moge ... wiec duzo stron mam do szukania ...

neciiuszka ile taka koszulka z taka zabcia kosztuje ja ja musze miecccccccccccccccccc ;-)

Nie przepraszaj za podziękowania, piszę tylko żeś kochana wariatka moja :*
A majtasy to zakup sobie zwykłe bawełniane, takie babcine, mam kilka par i naprawdę jestem zadowolona, a mam fioła na punkcie ucisku majtek czy spodni i wszystko mam z wysokim stanem co noszę.

Rabacik napewno by się znalazł jakiś :)

W sprawie koszulki z żabcią jutro jak będę miała jaśniejszy umysł przygotuję fotki koszulek jakie mogą byc chodzi mi o fasony i cenami już z nadrukiem, może być? ale damska myślę że po rabaciku jakieś 35 zł no i ewentualna przesyłka. Zrobię orienta jutro też w śpioszkach i dziecięcych ubrankach z nadrukiem ile by wyszło :)

Rabacik napewno by się znalazł jakiś :)

W sprawie koszulki z żabcią jutro jak będę miała jaśniejszy umysł przygotuję fotki koszulek jakie mogą byc chodzi mi o fasony i cenami już z nadrukiem, może być? ale damska myślę że po rabaciku jakieś 35 zł no i ewentualna przesyłka. Zrobię orienta jutro też w śpioszkach i dziecięcych ubrankach z nadrukiem ile by wyszło :)

To ja czekam na info :-)

Normalnie po dzisiejszym dniu już odechciewa mi się kiszonej kapusty forever na razie....Zrobiłam zwykłą surówkę na obiad, ale widać organizm nie chciał przyjąć i się po niej bardzo słabo, źle i niedobrze czułam...
Ale za to zrobiłam faworki ze schabu obtaczane w płatkach kukurydzianych miażdżonych i wyszły genialne w smaku :-)

ooooooo moj 2 spioszek bedzie z zabkaaaaaaaaaaaaa ;-) i dla mnie koszulka z zabka ;-) jupi jupi ;-) ja mam bzika na punkcie zabek no i niemam koszulki mam skarpetki bamboszki doniczke dlugopis zabawki pluszaki itd troche tego mam no niemam chyba tylko koszulki spodni i majtek ;-)
ael :*:* ;-) ide szukac tego zdjecia bo one bylo do porownania najlepsze bo wtedy sie dopiero dzidzia zagniezdzala ;-) i ladne by bylo do porownywania jak na poczatku i jak pozniej ;-)
p.s jjuz troszke lepiej w pracy juz szef sie tak nie gniewa juz spowrotem mnie dzis nazwal zdrobiale klopsikiem ;-) tzn ze humor mu wraca ;-)i sie nie gniewa na to ze bylam chora a on sie wkorzyl bo ledwo co dal mi wyzsza umowe poszlam na l4 ja tego wogle nie skojarzylam... ahh gluptasek ze mnie ;-)ale nie chcialam sie przeziembic...

smerfik tez fajny na topie teraz ;-)

Nooo z moim wielkim cycem ;) nawet nie chcę myśleć jakie będą w ciąży ;)

Za śpioszkami muszę bardziej jutro się rozejrzeć do południa bo w hurtowni z której korzystamy nie ma, ale znajdę gdzie indziej i po południu szczegółowe info będę miała przygotowane.

Węszę poranne molestowanko jak małż wróci z pracy rano :D @ się już oddala :D
Ksiądz jak nic sabotuje nasze rozmnażanie się ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Atanku kliknij w swoją nazwę nicku i tam masz małe menu, z niego wybierz "zobacz posty" także pokaże Ci się lista Twoich wpisów, szybciej znajdziesz :-)

Do góry