reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja mam tylko nadzieję, że torbiel zacznie się zmniejszać jak ją położą na patologię, tak by maksymalnie wydłużyć czas do cc. Ale i tak i tak małą czeka operacja :/

Olcia i jak sukienka moze byc?

Ael: przykro mi z powodu twojej znajomej, dobrze ze teraz wykrywaja szybko wszelkie nieprawidłowosci to jst wieksza szansa na wyleczenie, mam nadziejeze bedzie dobrze

jest tu ktoś czy jecie obiad :))?

Ostatnia edycja:
Lamia ja jestem ale zaraz zmykam pod prysznic. Znowu mam pomysł na makijaż XD

Mój facet to głupi, poszedł nadać paczkę i poleciał do rossamana bo skończyły mi się chusteczki nawilżające. Powiedziałam mu zadzwoń jak będziesz w sklepie to mi powiesz czy jest henna i za ile. On dzwoni, szuka szuka, pyta się jaka ma być, no mówię taka a taka, czarny kolor, a on że dobra że się zapyta, potem nas rozłączyło bo play jest dziadowski czasem w tej kwestii. To odłożyłam telefon. Za 2 minuty ten znowu dzwoni i mówi "Idę jak durny po tym sklepie potem z niego wylazłem i gadam sobie do słuchawki a Ty się nie odzywasz, bo Cię rozłączyło, i tak po wyjściu przez minutę gadałem"...ja padłam ze śmiechu.... XD

no tak czasami bywa z telefonami :)) mi tez sie zdarzyło do samej sluchawki gadać :))

A to jak nowy make-up zrobisz do dołącz fotę :)) zobaczymy twojemdzieło.
ja lubie sie malować ale jak gdziesz wychodze a tak to mi sie nie chce, wole gotować to mnie odpręża i piec , a jeszcze bardziej jeść :)))

ja robiłam zapieknake z miesa mielonego z ryżem i różnymi warzywami bo nie chcialo mi sie dzisiaj wyjatkowo stac w garach :)) len mnie ogarną

Mnie dziś @ nawiedziła więc mój leń osiągnął zenit, na szczęście mąż miał grzybki to dla niego sos był, a ja kuskusa ze skrzydełkiem zjadłam. Na jutro mam ambitniejsze plany jeśli tylko pan z mięskiem przyjedzie, gołąbki :)

Lamia sukienkę miałaś bardzo ładną :) ale ja i tak chciałabym zupełnie gładką :) Każdemu się podoba co innego a mnie akurat proste rzeczy :D

Neciuszka zaraz obejrzę sobie stronkę z tymi sukniami :)

Wróciłam właśnie z kościoła ;O Załatwiałam nauki do bierzmowania :D Ksiądz jest w porządku muszę tylko przypomnieć sobie jakieś najważniejsze formułki i we wrześniu do bierzmowania idę:D Myślałam , że gorzej będzie :p

reklama
mnniam mniam gołąbki bardzo lubie , ja mam porcję na obiad zamrozona bo jak ja coś gotuje to hurtowo:)) więc takie dania jak gołąbki , pierogi i tp. to mrożę.
ja nadal nie mam @ ale za to ciągle łapia mnie te dziwne bóle, juz mnie to przeraża , bo mam złe przeczucia

olcia : oczywiście ze kazdy lubi co innego, ja zawsze marzyłam o prostej z przodu i dopasowanej a z tylu z kuperkiem jak z dawnych czasów :)) ale ze niembyło koscielnego i chciałm tanio to miałm tak jak miałm i jestem zadowolona.
Zycze powodzenia w szukaniu sukni . zebys znalazła ta jedyna:))

Ostatnia edycja:
Do góry