reklama
M
mineralnakocica
Gość
Chce kupic właśnie ale nie moge tego znaleśc nigdzie nawet na allegro. dlatego pytam się czy któraś z was oriętuje sie.
chce tam zapisac swoje odczucia, pierwsze usg , kiedy serduszko widziałam kiedy usłyszałam pierwsze ruchy, powklejac zdjęcia usg. karte ciazy dołązyć, pierwszy smoczek, pierwszą łyżeczke,widelec, talerzyk , świercie z komuni itp
chce tam zapisac swoje odczucia, pierwsze usg , kiedy serduszko widziałam kiedy usłyszałam pierwsze ruchy, powklejac zdjęcia usg. karte ciazy dołązyć, pierwszy smoczek, pierwszą łyżeczke,widelec, talerzyk , świercie z komuni itp
Pewnie że nie jesteś osamotniona
Ech czasem to bym moją teściową spakowała i w kosmos wysłała spokój by był, albo zima żeby już była
mineralna może coś takiego wykorzystasz? nam wprawdzie goście weselni się wpisywali, ale to można wykorzystać na taki właśnie pamiętnik, są aukcje które oferują personalizację http://allegro.pl/cudna-ksiega-gosci-alma-art-ksiegi-60-str-i1762458592.html wydaje mi się że to idealne żeby umieścić to o czym piszesz będzie wspaniała pamiątka
Ech czasem to bym moją teściową spakowała i w kosmos wysłała spokój by był, albo zima żeby już była
mineralna może coś takiego wykorzystasz? nam wprawdzie goście weselni się wpisywali, ale to można wykorzystać na taki właśnie pamiętnik, są aukcje które oferują personalizację http://allegro.pl/cudna-ksiega-gosci-alma-art-ksiegi-60-str-i1762458592.html wydaje mi się że to idealne żeby umieścić to o czym piszesz będzie wspaniała pamiątka
Ostatnia edycja:
mineralna:
Dzienniczek Ciąży | Sklep internetowy Brioko.pl
http://www.bebilon.pl/pamietniki/jak_stworzyc_wlasny_pamietnik
dziewczynki miłego wieczoru, i owocnej nocki dla tych co mogą ) a ja koncze bo mężuś zaraz z pracy wraca wiec obiadek i musimy sie nagadać , papapaP
Dzienniczek Ciąży | Sklep internetowy Brioko.pl
http://www.bebilon.pl/pamietniki/jak_stworzyc_wlasny_pamietnik
dziewczynki miłego wieczoru, i owocnej nocki dla tych co mogą ) a ja koncze bo mężuś zaraz z pracy wraca wiec obiadek i musimy sie nagadać , papapaP
Ostatnia edycja:
Dziennik ciężarowca a to tak do poczytania jak ktoś chce
M
mineralnakocica
Gość
Dziekuje wam dziewczyny za strony
Cześć :-)
Dopiero mam czas, że by zajrzeć do was bo od rana pilnowałam siostry ciotecznej i jutro też pilnuję.
Ale naskrobałyście nie dam rady nadrobić przejże tylko parę ostatnich stron ;-).
Ael przepiękny brzuszek :-).
Dobra jednak nie nadrobię bo Ł wrócił z pracy ;-)
No u mnie na jutro wypada @ i zobaczymy co to będzie jak na razie to tylko rano przez sekundę miałam ból w podbrzuszu ale zaraz miną i nic więcej. Więc cierpliwie czekam
Dopiero mam czas, że by zajrzeć do was bo od rana pilnowałam siostry ciotecznej i jutro też pilnuję.
Ale naskrobałyście nie dam rady nadrobić przejże tylko parę ostatnich stron ;-).
Ael przepiękny brzuszek :-).
Dobra jednak nie nadrobię bo Ł wrócił z pracy ;-)
No u mnie na jutro wypada @ i zobaczymy co to będzie jak na razie to tylko rano przez sekundę miałam ból w podbrzuszu ale zaraz miną i nic więcej. Więc cierpliwie czekam
danao84
Fanka BB :)
Klari może @ nie przyjdzie:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
śliczny brzunio ael a jaka ladna bluzeczka a moze masz jakies stare co nie nosisz to moze mi sprzedasz ;-)
p.s. wspołczuje kolezanki <głaszcze> dobrze ze technika idzie do przodu ...
Cześć kobitki
Trochę Was nadrobiłam ale wole się upewnić , żadnych fasolek nie ma nadal ?
Mój organizm chyba robi na prawdę jakąś rewolucje pierwszy raz od x lat mam okres przez 5 dni ;O a do tego dziwne bulgotanie w podbrzuszu.
Ael śliczny brzusio Mi już określeń na te Wasze brzuchy brakuje
Co do środków czystości to w5 również polecam na kamień a do kibelka tylko i wyłącznie domestos -kamień (czarna butelka z zieloną etykietką), no i krążki duck (bez dotykania i zbędnych zawieszek, )spłukuje się po około tygodniu.
Do końca tego tyg będę znała dokładny termin ślubu prawdopodobnie 18.02.2012 .
Sala wybrana, a w czw jedziemy kapeli posłuchać
Wiecie tak nie chciałam na początku kościelnego a teraz to załatwianie tyle radości mi sprawia że po nocach spać nie mogę i myślę jak to wszystko ogarnąć żeby dobrze było.
Atanku a Ty jak się czujesz?:>
Mijenka trzymam kciuki za egzaminy
a dobrze 1 dzien w pracy po l4 i zyje w miare bo nogi mnie bola od chodzenia.. ale zato mam super zdjecia mego dziecka nieznam płci zaraz dam jesli chcecie ;-)
neciuszka <głaszcze> biedactwo mam nadzieje ze szybko sobie ppojdzie wredna @
Podziel się: