reklama
Mineralna Gratulacje to na pewno fantastyczne uczucie
2sweet mój już się tutaj czai na mnie :> kąpiel proponuje, chyba się skuszę i wrócę do was później
Fifka dziękuję za fliudki testing będzie o 5 rano zanim mąż do pracy pójdzie więc jak wstaniecie będzie wiadomo
2sweet mój już się tutaj czai na mnie :> kąpiel proponuje, chyba się skuszę i wrócę do was później
Fifka dziękuję za fliudki testing będzie o 5 rano zanim mąż do pracy pójdzie więc jak wstaniecie będzie wiadomo
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Haha Neciuszka ja o 5 będę dopiero bok do spania zmieniać. Ale jak wstanę to na pewno poszukam informacji o teściku! No i trzymam za ciebie kciuki!!
Haha Neciuszka ja o 5 będę dopiero bok do spania zmieniać. Ale jak wstanę to na pewno poszukam informacji o teściku! No i trzymam za ciebie kciuki!!
Ja zwykle wstaję o 7 ale bardzo chce być przy zrobieniu testu więc wstanę i najwyżej potem się położę jeszcze. Ja znów kładę się z nim po 22 bo komp w tym samym pokoju mamy a codziennie wstaje przed 5 moje biedactwo to nie chcę mu przeszkadzać, a wtedy wy najwięcej piszecie nadrabiam was rano
M
mineralnakocica
Gość
Cierpliwości kobiety, u mnie zrobienie makijażu perfekcyjnego to godzina roboty co najmniej, więc sobie poczekacie
Mineralna gratuluje ruchów maleństwa, jak się z tym czujesz?
Czuje sie wspaniale jestem mega szczęśliwa Wypad nad Wisłe pomógł mi w piątek jedziemy znowu
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dziękuje dziewczyny za miłe słowa na Fb :*
Ja zmykam jeść bo umieram z głodu! Choć przed chwilą jadłam.... Będę później :*
Ja zmykam jeść bo umieram z głodu! Choć przed chwilą jadłam.... Będę później :*
MÓJ MĄŻ MÓWI, ŻE MAM PRZESTAĆ WAŁKOWAĆ W DOMU TEMAT SZWAGIERECZKI, BO ON MA JUŻ DOŚĆ. A JAK WCIĄŻ MYŚLĘ O TYM I SIĘ ZADRĘCZAM
to przestań!! pamiętaj, że szkodzisz nie tylko sobie ale też dziecku
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
A Mijenka zobaczyłam ciebie i sobie przypomniałam! Ja napisałam ze zdjęcia wstawiam dla ciebie bo ostatnio mnie o nie pytałaś i obiecywałam Ci że wstawię. (pytałaś gdzie są bo nie widziałaś, a ja Ci pisałam, ze dawno ich nie wstawiłam i zrobię nowe) :*
Podziel się: