reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cierpliwości kobiety, u mnie zrobienie makijażu perfekcyjnego to godzina roboty co najmniej, więc sobie poczekacie :p

Mineralna gratuluje ruchów maleństwa, jak się z tym czujesz? :-D

reklama
Fifka 102 lata i szczęśliwości dla Was :*

MÓJ MĄŻ MÓWI, ŻE MAM PRZESTAĆ WAŁKOWAĆ W DOMU TEMAT SZWAGIERECZKI, BO ON MA JUŻ DOŚĆ. A JAK WCIĄŻ MYŚLĘ O TYM I SIĘ ZADRĘCZAM :(

Mineralna Gratulacje :) to na pewno fantastyczne uczucie :)

2sweet mój już się tutaj czai na mnie :> kąpiel proponuje, chyba się skuszę i wrócę do was później ;)

Fifka dziękuję za fliudki :) testing będzie o 5 rano zanim mąż do pracy pójdzie więc jak wstaniecie będzie wiadomo :)

Haha Neciuszka ja o 5 będę dopiero bok do spania zmieniać. :-D Ale jak wstanę to na pewno poszukam informacji o teściku! No i trzymam za ciebie kciuki!!

Haha Neciuszka ja o 5 będę dopiero bok do spania zmieniać. :-D Ale jak wstanę to na pewno poszukam informacji o teściku! No i trzymam za ciebie kciuki!!

Ja zwykle wstaję o 7 ale bardzo chce być przy zrobieniu testu więc wstanę i najwyżej potem się położę jeszcze. Ja znów kładę się z nim po 22 bo komp w tym samym pokoju mamy a codziennie wstaje przed 5 moje biedactwo to nie chcę mu przeszkadzać, a wtedy wy najwięcej piszecie ;) nadrabiam was rano

reklama
A Mijenka zobaczyłam ciebie i sobie przypomniałam! Ja napisałam ze zdjęcia wstawiam dla ciebie bo ostatnio mnie o nie pytałaś i obiecywałam Ci że wstawię. (pytałaś gdzie są bo nie widziałaś, a ja Ci pisałam, ze dawno ich nie wstawiłam i zrobię nowe) :*

Do góry