reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

pyscek wszystkiego naj najlepszego z okazji rocznicy slubu duzo zdrowka i spelnienia marzen ;-)
i tych wymarzonych 2 kreseczek na tescie ;-)

kiedy testujesz ? bede &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i specjalne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` ;-)

reklama
Oby tylko dwie :-)

oj oby ale pożyjmy zobaczymy ;-p Atanku testuję 19.08 ale jak zapomnę to później :) dziękuję za życzonka :*
powiem Wam że wczoraj przeżyliśmy z mężem masakrę, byli u nas nasi rodzice i moja babcia na małe przyjęcie z okazji dzisiejszej rocznicy jak poszli posprzątaliśmy wszystko i powiedzieliśmy że chwilkę odpoczniemy przed kompem i pójdziemy spać ... a tu minęło niecałe 5 min i trzask - poszła szyba w akwarium i cała woda się wylała :-( powódź w całym mieszkaniu - ratowanie rebek aby nie pozdychały i zbieranie wody z pomieszczeń ... masakra a dopiero co dwa dni temu mąż założył akwarium :( całe 150 litra wody poszło na mieszkanie :-:)-( masakra ...

Pyscek, wiedziałam, a zapomniałam tu napisać :) Wszystkiego co najlepsze :)

Ael, a Ty cukiernik zawodowo czy amatorsko, bo torty cuuudne :)

Atan, musiało DNSy wywalić, skoro chodzi gg i nie chodzą strony. Ale już nie wiem jak pomóc, bo chyba zrobiłaś all...

Fifka, kochane te fretki... A czemu kota poszła gdzieś do ludzi? Dobrze pytam? Ciebie?

I jeszcze jedno... Jaki my mamy miesiąc, bo mnie się zdawało, że sierpień, a tu kolędowo...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Karolina nie wiem czy Ci test wyjdzie, jak wczoraj rozmawiałyśmy to mówiłaś,że masz ciągnący przeżroczysty śluz..

w każdym bądź razie powodzenia życzę
i nie nakręcaj się, bo wg mnie to robisz.
Ja w tym cyklu mogłabym sobie multum ciązowych dolegliwości dopisać, bolały mnie cycki, owu nigdy nie mialam tak bolesnej.. odrzucilo mnie od kawy i do tej pory wpierniczam na potęgę oliwki zielone.. zjadłam tuńczyka co mnie to obrzydza na samą myśl.. wysypało mnie syfkami... cycki mam jędrne, na widok surowego kurczaka mnie zemdliło.. i co i dupa.. bo od ponad miesiąca nie współżyje..

Dziurko ja pisałam o tym że twój śpiewa kolędy :-D Normalnie padłam ze śmiechu!
A ja jem mięso! :szok: Gdzieś ty wyczytała ze nie jem? Pisałam tylko ze mnie odrzuca, ale jem choć trochę bo wiem że muszę.

Sil
kotka poszła z kilku powodów... Po pierwsze miała długą białą sierść która była wszędzie (przerażała mnie myśl że w takim kłaku miało być dziecko) Po drugie jej zbyt narwany charakter. Ona biegała po ścianach i potrafiła naskoczyć na brzuch czy twarz bez uprzedzenia. Po trzecie, ostatnio pokazała swój charakterek i zaczęła się załatwiać tam gdzie stoi. (ze złości że zabraniamy jej chodzić po meblach) Szkoda mi jej... Bardzo ją lubiłam... ale fretki zamykam w klatce i do pokoju do dziecka nie wpuszczę... z kotem jest nico gorzej...

witam:)

wszytskim swietujacym dzisiaj skladam ogromne gratulacje i zyczenia aby marzenia sie spelnily i fasolki rosly wam w brzuszkach jak po deszczu :D

Proszę tak wyglądały te babeczki dla znajomych, te były z kremem śmietankowym z barwnikiem spożywczym
kochana jak robisz ten krem?
w ogle to dziekuje za przepis na muffinki, wyszly taki dobre ze jdnego dnia dwa razy pieklam :) ale zamiast dwoch szklanek maki i proszku do pieczenia uzylam jednej szklanki maki "samorosnacej" (to maka odrazu wymieszana z proszkiem) i jednej szklanki odzywki bialkowej czekoladowej :laugh2: (cos dla meza , bo on duzo suplementow je przez te swoja silownie:) ) i zeby dodatkowo wzbogacic smak uzylam sproszkowanej czekolady do picia .... wyszly super :)

Dobry Wieczór ;-)
Dziś miała być @ ale jej nie ma. Piersi mnie troszkę bolą, i od fajek mnie odrzuciło, jak dziś paliłam to nie skończyłam całej...

hejka:)
kochana lec po testa albo skocz do laboratorium robic betke i sie okaze czy to fasolka:)
mocno trzymam kciuki, bo ponoc nichec do papierosow to jeden z pierwszych objawow wsrod palaczy:)

witam:)

wszytskim swietujacym dzisiaj skladam ogromne gratulacje i zyczenia aby marzenia sie spelnily i fasolki rosly wam w brzuszkach jak po deszczu :D

kochana jak robisz ten krem?
w ogle to dziekuje za przepis na muffinki, wyszly taki dobre ze jdnego dnia dwa razy pieklam :) ale zamiast dwoch szklanek maki i proszku do pieczenia uzylam jednej szklanki maki "samorosnacej" (to maka odrazu wymieszana z proszkiem) i jednej szklanki odzywki bialkowej czekoladowej :laugh2: (cos dla meza , bo on duzo suplementow je przez te swoja silownie:) ) i zeby dodatkowo wzbogacic smak uzylam sproszkowanej czekolady do picia .... wyszly super :)

hejka:)
kochana lec po testa albo skocz do laboratorium robic betke i sie okaze czy to fasolka:)
mocno trzymam kciuki, bo ponoc nichec do papierosow to jeden z pierwszych objawow wsrod palaczy:)

a jakie są objawy nie palaczy ;-p

Karolina, przykro mi, że to powiem, ale mnie się wydaje, że @ przyjdzie... Bo tak iśluz podobny do płodnego jest też tuż przed @ właśnie

Fifka, no z takim kotem to niebezpiecznie faktycznie, głównie o to skakanie chodzi...

reklama
Fifka zapomniaam Ci napisac, ze slicznie wygladasz w ciazy :)

a Wy jak tam kiedy która testuje ?? Jak mamuśki się czują mam nadzieję że wszystko dobrze :)
Sil mamy sierpień :-)

ja testuje 2 wrzesnia :pP heghehe jeszcze owulki nie mialam ale z magicznego kalendarza w necie wyszlo ze 2 wrzesnai powinnam robic testa :pP

Do góry