reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej laski wlasnei szykuje sie do pracy ale na sekunde wskakuje do was
AeI kochana postaram sie byc czesciej tutaj jak nie bede dlugo pracowac obiecuje:-):tak:
Atan- kochana to trafilam z prezentem dla maluszka:p bedzie pasowalo do lozeczka :p bo tez hihi w zyrafy:p jak juz mam sie wydac to bedzie bodziak z spodenkami bucikami i czapeczka w zyrafe:p na czapeczce sa uszka male ale superacki dla bobaska:p na bucikach tez sa uszka bialo zolte ale slodziackie:)
a z wozkiem kochana sie wstrzymaj jeszcze pare tygodni:p cos mialam jeszcze napisac i zapomnialam jak nadrabialam:) dzis krotko pracuje wiec kolo 12 30-13 do was dolacze:)
pogodna masakryczna u nas dzisiaj pochmurno chlodno blee az z domu sie wyjsc nie chce:(((
Zafasolkuj- jak z kolezanka???

A no i fifka jak sie nie myle i nie strzele gafy :p wszystkiego naj naj lepszego sto lat :) pociechy z maluszka zdrowka duzo dla was malo problemow duzo milosci i szczescia:)) buziaki:*

reklama
Fifcia wszystkiego naj !

Sil z okazji wczorajszej rocznicy ,zyczę Ci byście każdą rocznicę przezywali tak samo jak tą.. i bardzo podoba mi się to co napisałaś na fb o Was :-)

Któraś wczoraj miała urodziny, ale ja wczoraj zakrecona jak tampon w ...

Także Też zyczę najlepszego, spóźnione ale z serca. :-)

A ja się witam z rana!

Wczoraj zniknęłam bo ta moja sierotka zadzwoniła,że się na motorze przewrócił. Poobdzierał się niemiłosiernie...ech...co ja z nim mam.

Fifka STO LAT KOCHANA!
a niech śpiewa i kolędy, tylko żeby sąsiedzi nie słyszeli. A jak tam ten Twój małż?

Ael kurde...foremek muffinkowych nie mam ale przyszła mi do głowy taka rzecz. Otóż jakby to zrobić w keksówce, wyszło by? Jak myślisz?

Ostatnia edycja:
Takiego mi smaka narobiłaś, że dla mnie niekoniecznie ma wyglądać jak babeczka. Najwyżej będę kroiła na kromki albo przekroje w zdłuż i przełożę dżemikiem morelowym albo przesmażanymi jabłkami:-D

Dziurka małż jak małż... Wczoraj było już lepiej, teraz jeszcze śpi, więc zobaczymy. Choć nie czuję się pełna entuzjazmu na lepsze jutro....

Ael na pewno będzie dla mnie najwspanialszy! Już jest! :-D

Takiego mi smaka narobiłaś, że dla mnie niekoniecznie ma wyglądać jak babeczka. Najwyżej będę kroiła na kromki albo przekroje w zdłuż i przełożę dżemikiem morelowym albo przesmażanymi jabłkami:-D

Wystarczy, że Ci chociaż odrobinę pęknie z wierzchu wtedy na to pęknięcie można nałożyć dżem :-)

Fifka no i najważniejsze, że ta mała pociecha w brzuchu przynosi Ci tyle radości. A faceta chodakiem raz na opamiętanie :-D

Fifka oj, nie przejmuj się. Jak to śpi?:szok: On to powinien dzis śniadanie do łóżka przynieśc:tak:Chodzić koło Ciebie, po rączkach i nóżkach i brzuszku całować! Dawaj go tu, zaraz mu przetłumacze:-D

reklama
Eh... on wczoraj dał mi kasę do ręki i stwierdził,ze mam coś sobie kupić........ Bo dzisiaj jest święto i sklepy są pozamykane a wcześniej on zapomniał o tym pomyśleć......... a ty mi Dziurko mówisz o śniadaniu do łóżka.......? Ja wam mówię że nasz związek się powoli sypie......

Oj Ael ten maluszek jest teraz dla mnie całym światem. Daje mi siłę, żeby mojego po prostu olać... Będę miała dla kogo żyć.

Do góry