alredka kochana ty to masz talent do pieczenia i gotowania gratuluje moze kiedys wlasna cukiernia ;-) a babeczki jak nic kiedys zrobie ;-) muysze potem gdzies przepis spisac bo teraz na taty lapku bo moj odmowil posluszenstwa bo niewiem czemu z netem sie niby polaczyl ale neta niema tylko gg dziala a strony nie ... ahh a taty ddziala wiec na nim jestem ;-) na chwilke ;-)
Co do cukierni wielu znajomych mówiło mi bym otworzyła wpierw restaurację a teraz mówią to i cukiernię. Się zastanawiam
Po prostu czasem siadam na lapie i przeglądam na necie przepisy, ale nie robię jedzenia według przepisów, tylko zawsze coś zmodyfikuje, tak jak nawet z dzisiejszym królikiem, zamiast normalnie wlać śmietanę do rondla, duże pieczarki usmażyłam potem ugotowałam z małej ilości wody, kostki rosołowej z połową kubka śmietany, na koniec zmiksowałam, dodałam resztę śmietany po zdjęciu z ognia i taki sosik wlałam do rondla z mięsem i resztą pieczarek.
Raz nawet nudziło mi się i zrobiłam frytki z marchewki XD
Gdzieś zasiałam też przepis na sprawdzone babeczki waniliowe, do których można dodać dosłownie wszystko, ale gdzieś mi kartka przepadła. Ostatnio też jak dziewczyny pisały o ciastach, nabrałam strasznej ochoty na cycki murzynki, ale przepis muszę od mamuśki wziąć bo kompletnie nie pamiętaj proporcji.
Fifcia nie pitol, ładnie wyglądasz kobito. Ja też straszę brzydotą ale tylko dlatego, że mnie łuszczy się skóra przy nosie i obok nosa, więc wyglądam jak pijak, poza tym ja co drugi dzień nie najlepiej się czuje. Ale wystarczy porządny makijaż XD
A co do fretek to mi się podobają. Raz znalazłam taki filmik na YT, tak śpiącej fretki, że zachowywała się jak martwa, najlepsze jest jej imię "Dude" XD.
[video=youtube;lCpcYbHPWKc]http://www.youtube.com/watch?v=lCpcYbHPWKc[/video]
Atanku a sprawdzałaś ustawienia w połączeniach sieciowych? Czy jest prawidłowo wpisany adres IP? Resetowałaś router bądź modem (nie wiem co tam masz). Może spróbuj chwilowo wyłączyć antywirusa i połączyć się z netem.