reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Haha to się swoimi zwierzakami jeszcze pochwalę bo dzisiaj jakoś ładnie pozują!

Pani coś pysznego ma!!
43949499eb732180.jpg
Kolejno od prawej jest Kubuś, Maniek i Rubin
659cf7949902521egen.jpg
Oooo jakie dobre paluszki! Rubin jest Albinosem (ma czerwone oczy) Maniek jest Tchórzem (klasyczne ubarwienie fretek) A Kubuś jest Devem czyli biały z czarnymi oczami (we fleszu wyglądają jak czerwone)

A ja nie wyglądam ładnie... Mimo że chyba będzie chłopak i tak z mamy wyciąga urodę :zawstydzona/y: Ja przynajmniej źle się ze sobą taką czuję.

reklama
alredka kochana ty to masz talent do pieczenia i gotowania gratuluje moze kiedys wlasna cukiernia ;-) a babeczki jak nic kiedys zrobie ;-) muysze potem gdzies przepis spisac bo teraz na taty lapku bo moj odmowil posluszenstwa bo niewiem czemu z netem sie niby polaczyl ale neta niema tylko gg dziala a strony nie ... ahh a taty ddziala wiec na nim jestem ;-) na chwilke ;-)

Co do cukierni wielu znajomych mówiło mi bym otworzyła wpierw restaurację a teraz mówią to i cukiernię. Się zastanawiam :p
Po prostu czasem siadam na lapie i przeglądam na necie przepisy, ale nie robię jedzenia według przepisów, tylko zawsze coś zmodyfikuje, tak jak nawet z dzisiejszym królikiem, zamiast normalnie wlać śmietanę do rondla, duże pieczarki usmażyłam potem ugotowałam z małej ilości wody, kostki rosołowej z połową kubka śmietany, na koniec zmiksowałam, dodałam resztę śmietany po zdjęciu z ognia i taki sosik wlałam do rondla z mięsem i resztą pieczarek.
Raz nawet nudziło mi się i zrobiłam frytki z marchewki XD

Gdzieś zasiałam też przepis na sprawdzone babeczki waniliowe, do których można dodać dosłownie wszystko, ale gdzieś mi kartka przepadła. Ostatnio też jak dziewczyny pisały o ciastach, nabrałam strasznej ochoty na cycki murzynki, ale przepis muszę od mamuśki wziąć bo kompletnie nie pamiętaj proporcji.

Fifcia nie pitol, ładnie wyglądasz kobito. Ja też straszę brzydotą ale tylko dlatego, że mnie łuszczy się skóra przy nosie i obok nosa, więc wyglądam jak pijak, poza tym ja co drugi dzień nie najlepiej się czuje. Ale wystarczy porządny makijaż XD
A co do fretek to mi się podobają. Raz znalazłam taki filmik na YT, tak śpiącej fretki, że zachowywała się jak martwa, najlepsze jest jej imię "Dude" XD.
[video=youtube;lCpcYbHPWKc]http://www.youtube.com/watch?v=lCpcYbHPWKc[/video]

Atanku a sprawdzałaś ustawienia w połączeniach sieciowych? Czy jest prawidłowo wpisany adres IP? Resetowałaś router bądź modem (nie wiem co tam masz). Może spróbuj chwilowo wyłączyć antywirusa i połączyć się z netem.

Ostatnia edycja:
ael wszystko zrobilam tylko ten laptop co u rodzicow jest jest stary i ledwo co chodzi musze mu jeden dzien zrobic reinstalacje systemu tylko skopjuje dysk za tydzien a potem reinstalacja tylko tydzien temu bylo necik jak u rodzicow bylam a dzisiaj cos mu odbilo ale niewiem zmienialam i resetowalam wszystko i dns i bramki itd ale niestety nic z tego ... ale mam taty maly pozyczony ;-) wiec dostep do necika jest ;-) wiecie co od wtorku mi sie w netto ulotce spodobalo panierki do kurczaczka do nugetsow z maskotka usmiechnieta musze ja miec ;-)

karolina R moga bolec ale nie musza od ciazy to jest roznie najlepiej to badanie krwi a najpierw test zrob ;-) ja bym nie wytrzymala i odrazu poszla do apteki 24h bo jutro swieto i duzo moze byc zamknietych ... a niemasz w domku zadnego testu ?? ja mialam 4 sztuki ;-P a i kup najlepiej taki czuly bo jesli to poczatkowa ciaza to wiadomo hormon moze byc maly a test 10 czuly bedzie lepszy niz 25mlu/ml

Ostatnia edycja:
Ael bo to typowe zachowanie fretek taki "martwy" sen. A to jest najlepszy filmik obrazujący jakimi zwierzakami są fretki. Teledysk pod piosenkę "Gdy nie ma dzieci" Kazika

Proszę:
[video=youtube;34_q2taTjlg]http://www.youtube.com/watch?v=34_q2taTjlg[/video]

reklama
Fifcia moja kochana ŚLICZNA! I głupot mi nie opowiadaj bo to, że Ty się gorzej czujesz to nie znaczy, że tak jest. Masz piękny dzidziusiowy brzuszek i proszę go pięknie eksponować.

Atanku a może wystarczy na nowo zainstalować przeglądarke?

Pyscku ooo STU ROCZNIC ŻYCZĘ! DUŻO DZIECI< MIŁOŚCI I ZDRÓWKA!:-)
a co tam u Ciebie? Jak staranka?

KR rób jutro rano test

Do góry