reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Pyscku najlepszego z okazji waszej rocznicy :*

Wiecie ja się zastanawiam poważnie nad zdrowiem psychicznym mojego...ostatnio mówi do Halinka, a do małego do brzucha śpiewa "Oj maluśki"...... :eek:

reklama
Pyscek!!! Widziałam ze o kimś zapomniałam!!! Jesteś trzecią osobą która dzisiaj coś obchodzi...

Wszystkiego dobrego kochana!!!!
Zobacz załącznik 381451

Dziękuje Dziurko! Haha pokazuję brzuszek jak tylko dam radę! Nareszcie go bardziej widać i chodzę dumna jak paw :-D

Karolina rób test!!

Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mój P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.

Fifka jedz Ty mi mięso z czegokolwiek ale jedz.

Ostatnia edycja:
Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mu P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.

Ale u mojego śpiewanie to normalne nie jest. Ostatnio się przyznaj, że śpiewał....naszej chomiczce.... A Halinka do mnie mówi bo lubi jeden skecz kabaretu Limo i gdy ja się coś nie zgadzam, sprzeciwiam etc, to on do mnie "No ale Halinka no!"

kr jutro rano z porannego bardziej wiarygodny bedzie ;-) wiec trzymam za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

dziurka probowalam 3 rozne przegladarki zrezygnowalam ;-) niemialam sily a chcialam do was wejsc ;-) wiec pozyczony tez moze byc ;-)

Atanku no to nie wiem, specjalistka w tym temacie nie jestem.

Fifka ale o co chodzi:eek:, co grali? Kurde zaćmiona chyba jestem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry