reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Pyscek!!! Widziałam ze o kimś zapomniałam!!! Jesteś trzecią osobą która dzisiaj coś obchodzi...
Wszystkiego dobrego kochana!!!!
Zobacz załącznik 381451
Dziękuje Dziurko! Haha pokazuję brzuszek jak tylko dam radę! Nareszcie go bardziej widać i chodzę dumna jak paw
Karolina rób test!!
Wszystkiego dobrego kochana!!!!
Zobacz załącznik 381451
Dziękuje Dziurko! Haha pokazuję brzuszek jak tylko dam radę! Nareszcie go bardziej widać i chodzę dumna jak paw
Karolina rób test!!
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mój P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.
Fifka jedz Ty mi mięso z czegokolwiek ale jedz.
Fifka jedz Ty mi mięso z czegokolwiek ale jedz.
Ostatnia edycja:
Ael nie masz się czym przejmować. Wczoraj mu P. przy goleniu śpiewał "przybierzeli do Betlejem.." ot tak, bez okazji ale u niego to standard.
Ale u mojego śpiewanie to normalne nie jest. Ostatnio się przyznaj, że śpiewał....naszej chomiczce.... A Halinka do mnie mówi bo lubi jeden skecz kabaretu Limo i gdy ja się coś nie zgadzam, sprzeciwiam etc, to on do mnie "No ale Halinka no!"
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dziurko rozłożyłaś mnie na łopatki! Ja nie mogę... tego jeszcze nie grali....
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
kr jutro rano z porannego bardziej wiarygodny bedzie ;-) wiec trzymam za jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)
dziurka probowalam 3 rozne przegladarki zrezygnowalam ;-) niemialam sily a chcialam do was wejsc ;-) wiec pozyczony tez moze byc ;-)
dziurka probowalam 3 rozne przegladarki zrezygnowalam ;-) niemialam sily a chcialam do was wejsc ;-) wiec pozyczony tez moze byc ;-)
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Atanku no to nie wiem, specjalistka w tym temacie nie jestem.
Fifka ale o co chodzi, co grali? Kurde zaćmiona chyba jestem
Fifka ale o co chodzi, co grali? Kurde zaćmiona chyba jestem
Ostatnia edycja:
Pyscek
:)
dziękuję wszystkim za życzonka :*:*:*:* a u mnie dobrze, już niedługo testuję i zobaczymy ile kreseczek zobaczę
dziękuję wszystkim za życzonka :*:*:*:* a u mnie dobrze, już niedługo testuję i zobaczymy ile kreseczek zobaczę
Oby tylko dwie :-)
reklama
Karolina Romanowska
Zaangażowana w BB
Dobrej Nocy Wszystkim Kobitkom życzę :* Całuski :* I trzymajcie za mnie kciuki :-)
Podziel się: