reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mijenko nie wiem, nigdy nie słyszałam, żeby płyn do płukania farbował ale nigdy nic nie wiadomo. Wypróbuj pare sposobów a jak nie no to trudno, przecież nic nie poradzisz na siłe

reklama
nie no, dla 3 bluzek nie będę się robić kolejnego prania ale cholera wkurzyłam się:dry:
i to jest kolejny powód, żeby nie prać ciuchów w proszku tylko w płynie:tak:

Kochana z domestosem to najlepiej jak pranie wyciągnęłaś z pralki i jest mokre, wtedy plamy na 100 % zejdą. A jeśli plamy zalatują płynem to spróbuj włączyć tylko program solidnego płukania. Wtedy zobacz czy to coś dało.
Ależ się namęczyłam z tym królikiem by go sporcjować, ale się obiadkiem nie podzielę :p XD

A w tygodniu będę robić babeczki dla sąsiadów, dwójce w podzięce za możliwość skorzystania z łazienki a jednym za miesięczny hałas nad ich głowami :-D No i poza tym tym ostatnim też w podzięce bo szykują nam wielką paczkę dla maleństwa. Mam dostać połączenie chusty i nosidełka do karmienia, że wkładam dziecko i mam wolne ręce a dziecko ssie cyca. Ponoć sprowadzali to aż z Usa. Zobaczymy jak podejdę do nich :-)

Ael a domestos nie zniszczy materiału? Kurcze, nigdy nie próbowałam ale sam zapach mnie odrzuca.

Jakie żesz znowu babeczki?:-D Dajta przepis.
A co do chusty to w autobusie widziałam taką panią z dzieciątkiem w chuście właśnie i strasznie mnie się to podobało

Witam dziewczyny ja zjadłam jacket potatoes :-) z kurczakiem curry :-) mniamm :-)

Ael za królika dziękuję ale babeczką się podziel :-p

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :-)

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :biggrin2:

coś mnie ominęło?:confused:

a to mój futrzak dzisiejszy:-D

DSC00009.jpg

On nie umie.. czy woli ze mną porozmawiać, czy iśc na całą noc ze znajomymi a potem marudzi mi cały dzień ,że mógł nie jechać itp.
Specjalnie przyjeżdzam od małego do mamy mojej ,żeby z nim na spokojnie pogadać, bo wiadomo jak to przy małym dziecku jest.. a on mi mówi,że teraz jedzie z mamą, potem wyjdzie z psem, może ze mną 30 min pogadać i będzie szedł na obiad a po obiedzie idzie skopać grządke mamie i posiedzi trochę.. i wróci koło 21.. to ja dziękuję.. mogłam wczoraj z mamą jechać przynajmniej spędziłabym z nią trochę czasu, to nie mógł wcześniej napisac..

reklama
Ael a domestos nie zniszczy materiału? Kurcze, nigdy nie próbowałam ale sam zapach mnie odrzuca.

Jakie żesz znowu babeczki?:-D Dajta przepis.
A co do chusty to w autobusie widziałam taką panią z dzieciątkiem w chuście właśnie i strasznie mnie się to podobało

Nie lejesz bezpośrednio domestosa na materiał, poza tym na etykiecie masz napisanie użytkowanie do materiałów, wpierw rozrabia się domestos w wodzie a potem wrzuca ubrania. Zapach jest ale tylko po wyciągnięciu z miski, po praniu jest zapach płynu do płukania i świeżych ubrań.

Babeczki kobiety w przyszłym tygodniu będą, marchewkowe z odrobiną kakao.

Witam dziewczyny ja zjadłam jacket potatoes :-) z kurczakiem curry :-) mniamm :-)

Ael za królika dziękuję ale babeczką się podziel :-p

Dziura.. mam focha trochę na niego jeszcze bo nie umie podjąć decyzji :-)

Jak nie chceta królika to się wypchajcie będzie więcej dla nas, sama dobroć a wy gardzicie :p

Do góry