reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lauro wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń jakie masz w główce.

Sil już na FB składałam życzenia, także kolejnych najlepiej stu cudownych rocznic.

Ja mykam robić królika na obiad, mam nadzieję, że franca mi się rozmroziła bo zapomniałam wczoraj wieczorem wyciągnąć z zamrażalki..ehh...

reklama
Mijenko wiek dla nas nie ma znaczenia ale z tego co wiemy to największe "wzięcie" mają malutkie dzieciaczki. Niestety te, które skończyły 10 lat mają małe szanse, no na pewno mniejsze. Bylismy juz w ośrodku i poznaliśmy kilkoro dzieci no ale to bardzo nieoficjalnie bo się nie powinno.
My tam wierzymy w to, że będzie ok. i doczekamy się dziaciaczków, zarówno takich, których będziemy miec tylko pod opieka jak i własnych takich biologicznie własnych bo przecież wszystkie będą nasze

Mijenka a dużo tych ciuchów Ci pokolorowało?

Ostatnia edycja:
To ja również trzymam kciuki za wasze marzenia! :tak: Przyznam Dziurko że aż mi zaimponowałaś! Wspaniała kobieta z Ciebie! ;*

Ja chyba idę się w końcu ubierać... Czas najwyższy zwlec się z łóżka...

Fifka dzięki ale dajcie spokój kobity, naprawdę.
No idź idź i smacznego teściowego obiadku życzę.

Mijenka się pytam jak te ciuszki Twoje?

Ech...dobra kochane koniec tematu RZ bo nie chce zapeszac kolejnego etapu.

Ostatnia edycja:
właśnie się piorą... ale na pewno nie od kolorów bo nie pierwszy raz je tak wstawiam... przypuszczam, że to od proszku:-(

z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e :wściekła/y: nie puściło

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry