reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No to nie mam pojęcia. Ja zawsze w Vizirze( czasami w Persilu) piore i takich przygód nie miałam.
Kochana, jeśli to są białe rzeczy to jest jeszcze jeden sposób, mojej teściowej tak a propo's. Trzeba nalać do michy wody utlenionej(sporo jej musi być) i ponoc wszytsko puści i dodatkowo odświeży biel
Kochana, jeśli to są białe rzeczy to jest jeszcze jeden sposób, mojej teściowej tak a propo's. Trzeba nalać do michy wody utlenionej(sporo jej musi być) i ponoc wszytsko puści i dodatkowo odświeży biel
Ostatnia edycja:
właśnie się piorą... ale na pewno nie od kolorów bo nie pierwszy raz je tak wstawiam... przypuszczam, że to od proszku:-(
z.a.j.e.b.i.ś.c.i.e nie puściło
Masz domestos do toalet? Jeśli tak wsyp proszek do pieczenie do miski, wlej domestosa, zalej to zimną wodą i odstaw na noc do miski te białe ubrania. Na drugi dzień normalnie wypierz, ale najlepiej w płynie do prania. Powinno zejść, ja tak robię i zawsze mi schodzi (robię tak gdy mi teściu pcha białe rzeczy w czarnymi do pralki).
U mnie za to pralka nie do końca wypłukuje proszek i muszę prócz normalnego programu, po jego skończeniu osobno muszę wrzucić dodatkowe płukanie z wirowaniem.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
ooo przypomniałaś mi, że mam robić dżemik bananowy z czekoladą. Miałam wczoraj ale jakoś tak wyszło, ż emi się nie chciało
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
korzystałam z tego przepisu:
Dżem bananowo - czekoladowy z kardamonem
jest naprawdę pycha i ja, która uwielbia nutellę i inne pyszności to przerzuciłam się na to właśnie.
Dżem bananowo - czekoladowy z kardamonem
jest naprawdę pycha i ja, która uwielbia nutellę i inne pyszności to przerzuciłam się na to właśnie.
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Mijenka zrób i zszamaj!
Płyn..a nie wiem, ja tam zawsze taki błękitny dodaję ale nigdy mi nic nie zafarbował
Płyn..a nie wiem, ja tam zawsze taki błękitny dodaję ale nigdy mi nic nie zafarbował
reklama
Podziel się: