reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
To jak przeżroczysty to kochać się z narzeczonym :-) nie musi go być dużo ważne ,że jest :-)

Jeszcze dobrze jakby się rozciągał między palcami :-)

Witajcie kochane z wieczorka :) Piszę do was z Włoszczowy :) wybraliśmy się do rodziców moich:)

Madziu
jestem 10 dni po owulacji @ na wtorek wypada.
Ael, Olciu dziękuję przydadzą się :)
Fafciu mam nadzieję że ktoś dopisał i w doborowym towarzystwie najlepiej :)

Ogólnie brak oznak nadchodzącej @ w sumie, jedyne co i to dziwne jest nigdy tak nie miałam to moje piersi, taka otoczka minimalnie ciemniejsza, maż porównał moje sutki do podrażnionych a dziś sam "czubeczek" jest taki białawy. Może to objaw @

Nie nadrobiłam chyba wszystkiego ale nie nadążam jeszcze nie mój komp :)

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110813/POWIAT0104/34229501 nooo bez komentarza :D

Ostatnia edycja:
Ogólnie brak oznak nadchodzącej @ w sumie, jedyne co i to dziwne jest nigdy tak nie miałam to moje piersi, taka otoczka minimalnie ciemniejsza, maż porównał moje sutki do podrażnionych a dziś sam "czubeczek" jest taki białawy. Może to objaw @

Sutki też ciemnieją przed @ jak i przy ciąży, więc też objaw mylny. Sutki na ciążę się powiększają a otoczka znacznie ciemnieje od normalnego koloru. Także czekać do terminu @ z testem.

U mnie dziś dzień senny, męczący i wkurzający. Jeszcze teraz miałam parę skurczy...ehhh....

ojoj alredka <głaszcze>:* biedactwo :-* wspolczuje skurczy :* trzymaj sie kochana :-*

dobranoc ;-) milych snow ;-)

Na początku dziękuje wam wszystkim kochane za miłe słowa! :* Jesteście wspaniałe! :-D Impreza się udała, nawet bardzo. Było więcej osób niż się zapowiadało (przez przypadek ;-)) i troszkę "odpoczęłam" w towarzystwie od tej samotności.

Atan ja cię podziwiam... Mi jakoś nie w głowie zakupy tego typu... fakt rozglądam się, czytam opinie ale niech mnie ręka boska na razie przed tym broni... I tu nie chodzi o przesądy, ale w razie czego (tfu tfu) rzeczy małego nie dadzą Ci dojść do "normalności". Bo nawet jak zostaną dla przyszłego dziecka to już zawsze będą ci się kojarzyły z tym. Po drugie nawet jak na genetycznym dowiesz się że jest dziewczynka to nie oznacza ze tak faktycznie będzie... Mój Konrad też może się jeszcze Anią okazać... Tak jak mówi Sil warto stawiać na uniwersalne kolory.

Nie krytykuję Cię broń bożę. Po prostu jestem pod wrażeniem, że się zupełnie nie boisz...

Sil nie jestem pewna ze to są ruchy... ale czuję te ruchy zawsze wieczorem, leżąc płasko na plecach. Czuję ich około 5-6 w sporych odstępach czasowych (paro minutowych) Po czym wszystko się uspokaja. Próbowałam wyczuć to w dzień, ale czuję tylko bulgoczące i przelewające się jelita. To odczucie wieczorem jest inne. Zaczęłam czuć to przed wczoraj. Dzisiaj jest już chyba za późno, ale na pewno po nasłu****ę!

Ael u mnie sutki urosły dość mocno (ogólnie piersi urosły o rozmiar) ale w barwie ja na przykład nie widzę różnicy. Więc to chyba też nie reguła. Choć pojawiła mi się ostatnio ta ciemna linia od pępka do kości łonowej :-D

Będę Pierwsza!! Laurka sto lat!!!!!

Zobacz załącznik 381319

A tobie Sil wszystkiego dobrego z okazji rocznicy ślubu!! :-D

fntc6gmp.gif

Mam nadzieję że o nikim nie zapomniałam... :confused:

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie śpiochy :p Ja mykam zaraz do lasku grzyby postraszyć ;)
Ael ja to grzeczna jestem z testem czekam bo się Ciebie boję :p jeszcze mi się pasem oberwie i co ;)

Temperaturka cały czas na tym samym poziomie oby tak dalej :)

Witam się pięknie!

SIL Tobie i małżowi życzę stu szczęśliwy rocznic! Zdrowych dzieci, miłości, pieniędzy i szybkiego wybudowania i wykończenia domku. Winszuję moi drodzy!

Lauraa STO LAT STO LAT! Duzo zdrówka szczęścia miłości i dzieci! Najlepszego kochana!

Fifka to cieszę się że impreza udana. Mam nadzieję że coś zostało bo ja się jutro wpraszam:-D

Magda jak ten Twój M? Gadaliście w końcu bo nie wiem czy przeoczyłam czy co...

Mijenka tulę, nie przejmuj się chłopem. Mój ostatnio też nie popisał się inteligencją.

Neciuszka
taką kurką to mogłabyś rzucić, do jajecznicy by była.

Atanku śliczne łóżeczko i śliczna pościel ale kochana nie kupuj tyle. Ja może i troszkę przesądna jestem ale to za wcześnie. Poczekajcie z wózkiem, macie czas.... Nie straszę, nie krytykuję...daleka jestem od tego ale uważaj na siebie. Całuję Cię mocno i delikatnie tulę.

My wczoraj mieliśmy bardzo zakręcony dzień. Rano odwiedziła nas pani kurator(nie wiedziałam, że pracują w soboty) a my łóżko nie zaścielone, kawa na stole, P. w samych gaciach a ja w polanej wodą sukience. Strasznie nam głupio było a ona powiedziała, że właśnie o to jej chodziło, żeby nas zaskoczyć wizytą. Potem na imprezkę popołudniową , z której wróciliśmy koło 22(wiem, że wcześnie ale padnięci byliśmy) jeszce jakieś grille w międzyczasie.
A no i clo działa ostro jeszcze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry