reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zrobisz, jak uważasz, ale ja sądzę, że 12 tydzień to za wcześnie na tak duże zakupy. Może jest w tym coś z przesądów, ale ja bym się zwyczajnie bała. Oglądać można, ok, ale potem będą jeszcze okazje. My byśmy wózka nie kupili, gdyby nie to, że za 350 zł... i za jednym kursem. łożeczko też promocyjnie, więc kupiliśmy, ale jakby to był 12 tydzień, nawet bym nie zadzwoniła.
A co do różowego wózka. A jak drugi będzie chłopak, to co, wywalisz? Ja bym na Twoim miejscu szła w uniwersalne kolorki

reklama
Hej!
Nadrobić nadrobiłam, ale i tak większość pozapominałam:-) Muszę częściej bywać, jak będę na bieżąco łatwiej będzie:-)
Z tego co zapamietałam:
Fifka gratuluję chłopczyka
Mineralna, Dagne gratuluję dziewczynek. Baardzo podoba mi się imię Kalina:-)
Pomogłabym w wózkach, ale póki co kompletnie się na tym nie znam:zawstydzona/y:

Atan z doświadczenia Ci powiem,że te trójkołowce się na wyprawy po prosciutkich równiutkich chodniczkach nadają :-) lepsze są duże pompowane koła no i 4 ;-)

i też mam wrażenie ze szalejesz kobieto trochę, jeszcze dwa trymestry przed Tobą :-)

cześć kobietki:-D
piękne brzusie, śliczne łóżeczka i wanienki:tak::-D
a mi jest smutno i samotno:-( i mąż mi powiedział, że nie dorastam jego mamie do pięt...

a ja zasnelam :-) sorki ja po prostu w goracej wodzie jestem kapana a ciuszkow na razie nie kupuje bo niewiem co mam w brzuszku ;-)i niewiem jaki rozmiar ;-p ale co se kupilam to lakier pękający :-)

mijenka no nie ladnie z jego strony <głaszcze><tuli>:-*

a zamiast wozka moge kupic sobie posciel do lozeczka nie bedziecie krzyczec ??i po łapkach bic ??

Ostatnia edycja:
no właśnie nie żartuję:-( a zaczęło się od tego, że powiedziałam, że nic by się nie stało, gdyby pozmywał gary, pozamiatał mieszkanie i odgrzał obiad jak ma wolne:-(
wymagam wiele?

Atanku ja nie będę;-)

reklama
Do góry