reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Tu jest bardzo duszno, ale zachmurzone też. Okropnie

Mam uzasadnione podejrzenia, ze rodzice moi nam kupili coś na rocznicę ślubu (bo mama dziś ze mną pojechała do miasta, ale koniecznie chciała iśc sama, ja poszłam do innego sklepu, jak wróciła to dała ojcu siatkę i on od razu poszedł na górę). A my nic nie mamy i teraz myślę. Bo oboje mamy rocznicę jutro :p

Atan, ja mam teraz piankowy, był z łóżeczkiem i jest wystarczająco twardy. Bo kokos gryka polecają ze względu na twardość. Ale dobra pianka nie jest zła :)

Ile dałaś za łóżeczko? Bo to Klupś?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Sil kup wino, powinno być wporządku :-) ewentualnie jak to nie dla Was prezent to wypijesz z małżem po porodzie :-)

Dla rodziców prezent potrzebuję :p bo mamy rocznicę jutro i my i moi rodzice :p a wino odpada na wstępie :p chyba zrobimy połączony, ojcu kubek, bo mu się stłukł i marudzi, że nie ma kubka na herbatę, a mamie kwaitka w doniczce :)

Milia dawałam brzuszek, ale ju dawno (prawie dwa tygodnie temu) Postaram się za jakiś czas wstawić nowe zdjęcie :-D

Sil
Dowiem się czy to ruchy czy nie jak w końcu poczuję takie, które będą pewne. Choć mój maluszek jest baardzo ruchliwy (aż ginekolog była zaskoczona) Poza tym łożysko mam z tyłu (więc szybciej ruchy poczuję) Plus to że jestem chudzinka. Tak więc jest to możliwie, chociaż wcale nie pewne. Tak jak pisałam wcześniej, nie wiem jak zachowują się jelita bo nigdy się w nie nie wsłuchiwałam!

Wiesz, nie da się tego pomylić, więc jak jesteś pewna, to pewnie to jest to :) Choć książki podają 20 tydzień około, to każda inna :)

245zl za lozeczko bez materacyka nowe w sklepie ;-) na stronie internetowej bylo 238zl ale pisali ze ceny moga sie minimalnie roznic w sklepie ;-)
za wanienke 18zl i 10zl za krzeselko specjalne do wanienki by male dziecko nie zjezdzalo ;-)

Atan...lozeczko sliczne:-) sama chetnie bym sie w takim polozyla:-D

Fifka...to ja w takim razie czekam z niecierpliwoscia na to zdjatko;-)

ja sie szykuje do gina powoli, boje sie jak cholera. troche sie obawiam co pokaze usg. kurde, chcialabym, zeby moje jajniki byly czyste bez cyst, a jak nie zupelnie czyste to chociaz , zeby szkody byly niewielkie, bo wtedy bede mogla dluzej sie starac o dzidzie i nie przerywac wszystkiego antykami albo operacja...:-(

mam pytanko do ciezaroweczek co myslicie o wozkach takich
3553099_5_644x461.jpg
i takich ktore lepsze bo ja sie z tymi kulkami pogubilam szukam
3769249_6_644x461_rev001.jpg
opini ale wszystkie prawie dobre a niema jakos takiej porownywarki ten czy ten lepszy ahh..

reklama
ogladam tylko by cos upatrzyc :-) bo rozowy mam zarezerwowany wiec zobaczymy jesli bedzie dziewczynka a pani nie sprzeda bede miec ten rozowy ale zdziwilam sie bo przypadkiem na ten 3 kolowy tradfilam i kosztuje tylko 225zl...

Do góry