reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hejka a ja bylam na zakupach w biedrace i za darmo bo pani przedemna zostawila cytryne wiec mam do herbatki :-)
a jak nie bedziecie krzyczec na mnie to wam powiem co kupilam z mezem bo nam nie wolno do takich sklepow chodzic ;-) ale jest w kartonie na strychu ;-)

fifka <głaszcze> to najgorsze jak mowia ze nie przyjada wspolczuje ale wiesz ja tez tak nie raz mialam a nie raz mnie zbywali spozniali sie godzine dzwonie gdzie sa a oni mowia ze niedojada jednak... aja z wszystkim gotowym na stole dlatego od jakiegos czasu robie urodzinki w gronie rodzinnym i jedna lub 2 kumpele jesli moga to przyjda jak nie to ich strata ;-)

milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)

uuu ael nie w sosie to ja lepiej nie mowie co kupilam bo mnie pobijeeeeee .....:baffled::confused:

zgadlas ;-)
GetImage.ashx
;-) i wanienke za 18 zl zielona ;-)
GetImage.ashx
z zebra ;-)
GetImage.ashx

Ostatnia edycja:
Fifka, no normalnie aż mnie zatchło, jak o tym lapku przeczytałam. Nie chodzi o fale czy coś, ale właśnie o grzanie. Kup sobie stolik kobieto, za 15 zł.
Super, że chłopak :) ciekawe, czy to faktycznie ruchy, bo wcześniutko by było

Dziurka, dzięki za zainteresowanie :) mój reanimował neta u koleżanki mej :) i nam zeszło do północy prawie

Atan, po łapach masz :p

Ale zagrzmiało... A ja tak wciąż analizuje pogodę, bo dziś miałam ślub brać :p

reklama
Do góry