reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka...cudo, cudo, cudo!! przytojniacha jak sie patrzy :-):-) ciocia miliaa jest uradowana:-)

Byłam w kinie na oszukać przeznaczenie 5 w 3d :D oczywiście fabuła tak jak w poprzednich częściach ale podobał mi się :) Więcej części raczej nie będzie:p
\
ja tez bylam wlasnie wczoraj na tym w kinie, i powiem wam, ze nawet mi sie podobalo:-) tylko duzo takich drastycznych scen bylo, ze az zgroza patrzec. np laser w oku tej kobiety:-):-)

Mineralna...sliczny brzuszek. nie widze rozstepow, czego uzywasz?
ale my tez niedlugo dziewczyny bedziemy miec takie :tak::tak:

ja dzis tempraturke mialam 37.2 sluz caly czas plodny. ide dzis do gina i mam nadzieje, ze przez usg dowcipne sprawdzi mi czy mam aktualnie owu...no i czy...moja endometrioza wrocila czy DAJ BOŻE nie:confused:

Mila teraz to ginek może zobaczyć płyn z pęknietego pęcherzyka ale tempkę masz piękną :-) oby się taka utrzymywała przez najbliższe miesiące ;-)

Fifka w ogóle tak patrząc na zdjęcie Twojego małego to malutkie przy suwaczku, wygląda jakby był syrenką XD

Magenta przebywaj z nami więcej czasu, ja tu tęsknię :-)

Trzymam kciuki za Neciuszkę i Milę by w końcu któraś albo najlepiej obie obwieściły nam super wiadomości :-D

Ja dziś mam jakiegoś niekontrolowanego nerwa, wszystko mnie wcurwia, coś jest nie tak nie wiem co i to mnie wcurwia, cały dzień mnie wcurwia, nie mogę przysnąć jeszcze na godzinkę jestem wcurwiona. Mój mnie wkurzył bo on sobie myśli, że ja mam kalkulator w głowie i wiem jaki produkt ile kosztuje. Mały jeszcze mnie niemiłosiernie wypycha od środka tak, że nie mogę normalnie siedzieć, a jak leżę to i tak się kręcę jak wrzód na dupie....
Dajcie mnie coś do pobicia!!!!

Magd.a...a myslisz, ze te wszystkie mazie, ktore gin naklada na ta sonde nie zabija malych zolnierzy? bo wczoraj byly przytulanki i chcialabym, zeby zolnierze przezyly:-) no chyba, ze dzis zrobimy powtorke z moim:zawstydzona/y::-)

Ael...mnie na nerwy pomaga melisa...nie wiem czy w ciazy mozesz ja pic, ale jak cie nosi to dla mnie jest to najlepsze wyjscie. zaparzam sobie 10min i potem popijam i uspokajam sie:)

Ostatnia edycja:
Nie wiem ile zajmuje plemnikom dotarcie do jajowodu :D ale myślę,że nie zaszkodzi
no chyba,że zrobisz to przed póściem do ginka :-p to wtedy bym się zastanawiała :-)
Nie wiem ile się staracie.. ale jeżeli masz ochotę na przytulanie dziś to się przytulajcie :-) jak nie wyjdzie to na przyszly cykl zastosujecie inną metodę przyjemnego starania się :-)

Ewentualnie możesz zobaczyć jak plemnik szuka jajeczka :D

Ael proszę --> http://p.*********/i2/p_new/54/35/karabin-snajperski-air-soft-h-k-g36-sniper-2_0_b.jpg :cool2:

Ael mnie w ogóle te dupki naszych maluszków śmieszą. Bo dopiero pod koniec nabierają masy a teraz to takie patyczaki!! :-D i te ich dupki takie "cofnięte" a nie okrągłe!

Neciuszka Milia trzymam za Was kciuki! Dawno fasolek nie było! Trzeba przerwać te milczenie!

reklama
Do góry