reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No Fifka- gratulacje :) supcio :) a tata na bank dumny :) Twój ginekolog odważny już teraz mówiąc o płci ;) przeważnie nie chcą mówić - dopiero bliżej połowy :)

reklama
Haha kiedyś róż symbolizował chłopaka nie wiem czy wiecie :-p Poza tym to "wstępna" diagnoza. W tak wczesnej ciąży może to się jeszcze zmienić.

Atan a imię Konrad! To od początku było ustalone :-D

Dagne ona mnie uprzedziła ze to dopiero pierwsza diagnoza, ale mały tak pięknie się wystawił ze nie szło nie zauważyć. ;-)

Ostatnia edycja:
ah ah konrad mam nadzieje ze ja tez we wtorek sie dowiem po pracy ide na 16 wiec zanim dojade do domku to wiecie bedziecie musieli troszke poczekac ;-)

Atan w tym twoim quizie wyszło mi:
Wynik: Na 30% będzie to chłopczyk. Na 70% będzie to dziewczynkaLiiiipa!

Trzymam kciuki za wtorek!! Co do płci to się nie nastawiaj, ja sama staram sie to brać na zimno, żeby nie było rozczarowania jak się okaże przy porodzie dziewczynka!

Noworodek.pl - portal przyjazny matce. W trosce o Ciebie i Twoje dziecko. ale mi cisnienie podniesli.... ahh

no wiec rano dzwonila szefowa do mnie i pytala czy ide dalej na l4 czy wracam do pracy ja mowie ze wracam a ona mowi ze co do soboty to zobaczymy zadzwoni i da znac czy mamy otwarte czy zamkniete no mowie oki no czekalam caly czas az dzwonie do niej przedchwilka i pytam ona mowi ze wolne i ze nieladnie ze jak szlam na l4 nie powiedzialam wczesniej ze nie przyjde do pracy .. nie mowiac ze rodzinna dopiero od 13 byla wiec jak mialam wczesniej jej to powiedziec?? jak nie wiedzialam... no dobra wracajac dalej no to do wtorku na popoludnie a ja mowie na rano ide bo z marlena sie zamienilam bo ide do lekarza na 16 i ona wie o tym i sie zgodzila a ona mowi ze ja to nie interesuje mam przyjsc na popo a ja mowie ze nie przeloze lekarza bo pozniej to znowu bede czekac 3 miesiace itd a ona mowi no dobra poczekaj za chwile do ciebie zadzwonie no to czekam tak sie stresowalam ze hej az sie dusic przez kaszel zaczelam serce bije jak oszalale w koncu dzwoni no dobra przyjdz na rano ale ze mnie zestresowala to niewazne ... ahhmusialam sie wygadac...

Ostatnia edycja:
Atan, ważne że jednak masz na rano! :tak: Choć rozumiem zdenerwowanie. Ja następną wizytę będę miała dopiero koło połowy września.

Ael hehe a co!! Chłopak fajna sprawa :-D

reklama
no ale sie zestresowalam bo ja tak mam ... ahh jeszcze nie moge im powiedziec ze to do lekarza usg bo by sie wydalo ze wiem wczesniej o ciazy... ahhwiec mowilam ze do alergologa .. ahh ale wiecie to moje stresowanie bylo wiecie z zalamaniem bo usg musze zrobic juz bylam gotowa powiedziec ze jak mi ni pozwola na rano to ide na l4 na jeden dzien. bo kurde musze do lekarza ale na szczescie sie udalo... ale sie uspokoic nie moge,,,

Do góry