reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
jululita mi sie bardziej podoba ;-) no nareszcie mineralna bo juz sie zaczynalalm martwic ;-)

fiona no to super ze juz czujesz dzidzie ;-) kiedy idziesz na usg bo chętnie dzidzie zobacze ;-)

USG mam dopiero 13 wrzesnia i juz nie moge sie doczekach bo tez juch chce wiedziec jaka ma płec moja dzidzia....

Mineralna kaj zdjęcie jest?! Ciocia Asia chce zdjęcie brzuszka!

Atanku nerwusku mój, Ty mnie się nie nerwuj, nerwowanie to moja broszka :p
Chodź mocno przytulę to się odnerwujesz :-)

Neciuszka booosz powiadasz, że komary macie u siebie, a ja do cholery dziś DZIŚ pierwszy raz komara zobaczyła w tym roku!!!! :szok:

Ależ siem narobiła, sprzątnęłam z moim kuchnię po remoncie łazienki, normalnie wyglancowaliśmy szafki, niektóre naczynia które stały z wierzchu, wodę do mycia zmieniałam kilka razy, masakraaa! A tak się narobiłam, że mnie nawet kość ogonowa boli, a moja małpka się tak w brzuszku zbuntowała, że kopie w jedno miejsce dosyć mocno, co boli porządnie ehh. Ale od 5 minut siedzę to trochę się uspokoił. Tatuś się nerwuje, bo co mały rusza w brzuchu i ja widzę te ruchy, wołam swojego by zobaczył to synuś przestaje, jakby wiedział, że tatuś patrzy :-D

witam się wieczorowo :-) wreszcie miałam dziś wolne i mogłam coś w domku porobić ale i was zaniedbałam co niestety jest już nie do nadrobienia więc czy ktoś mi zechce streścić najważniejsze rzeczy? jakieś nowe fasolki? coś ważnego się działo?
witam nowe koleżanki :-)

Kasiu ...jak dobrze Cię widzieć. Z wiadomości to nic specjalnego, pare zdjęć brzuszków, fasolek. No i żadnych nowych ciężarnych nie ma.....
A no teraz walnę komenta do FB. Śliczne macie te fotki z wakacji! Na jednym zdjęciu jesteś z jakimiś paniami, czy to może jest Twoja mama i babcia? Bo wydaje mi się, że strasznie do nich jesteś podobna.
No i ten Twój małż...a przy nim Ty, taka drobniutka. Normalne słit focie:-D

Atanku nie denerwuj się kochana, tak to juz jest, że jak przyjdzie co do czego to z pracodawcy diabeł wyłazi

Boże dziewczyny... ja naprawdę czuje maluszka!! To jest nie realne w takim wieku ciąży ale ja naprawdę czuję... Właśnie położyłam się na płasko i laptopa opieram o brzuszek a tam znowu te same łaskotki!! :-D Takie deikatne muśnięcia jakby ktoś piórkiem jeździł po skórze z drugiej strony!

Natka
ja dzisiaj dowiedziałam się ze noszę chłopaka pod sercem! A Mineralna i Dagne już wiedzą ze mają dziewczynki w brzuszku!!

Mineralna gdzie zdjęcie!!

dziurka zdjęcie specjalnie z myśla o tobie wrzuciłam i dziękuję za miły komentarz a co do pań na zdjęciu to masz rację :-)
Fifka no to gratuluje, czyli ty będziesz miała swojego synusia a u Dagne i Mineralnej tatusiowie będą mieli córusie - Gratulacje dziewczynki

reklama
Do góry