reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neciuszka jak tempka w gorze to super bo spada dzien przed lub w dniu @ i to świadczy o @ a jak sie utrzymuje i minimalnie spada to dobrze bo tp zwiastuje nam dobra nowine wiec trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) a raczki te oparzone to pod wode odrazu poszly? mam nadzieje a najlepsza na oparzenia jest masc-zel term cool czyjakos tak to sie pisze :-)

no fifka czekamyyyyyyyyyyyyyy :-)

neciuszka fajny smerf :-) on to sprzedaje takie koszulki z naddrukami ??

Ostatnia edycja:
milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
neciuszka jak tempka w gorze to super bo spada dzien przed lub w dniu @ i to świadczy o @ a jak sie utrzymuje i minimalnie spada to dobrze bo tp zwiastuje nam dobra nowine wiec trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) a raczki te oparzone to pod wode odrazu poszly? mam nadzieje a najlepsza na oparzenia jest masc-zel term cool czyjakos tak to sie pisze :-)

Nie dziękuję za fluidki i kciuczki :*
A raczki oczywiście poszły po zimną wodę, maści nie mam niestety, ale moje kochanie jak zobaczyło to stwierdziło że się dziś mną zajmie :D

Tak sprzedaje, robi na folii czyli to co wkleiłam z johnym bravo lub to co dziś to jest nadruk zdjęcia. Może zrobić na twojej koszulce lub komplet on zajmuje się zakupem koszulki lub czegos innego na czym się da :) zawsze robi kilka projektów i daje do akceptacji. robi również wizytówki, ulotki i takie tam, a ja obecne pilnuję mu interesu i papierków przede wszystkim żeby z wprawy nie wyjść :)

Ostatnia edycja:
to dobrze :-) bo sie niecierpliwie ;-) a dzis odkrylam ze darmowe minuty sie skonczyly i przegadalam 22zl a nowy rozliczeniowy dopiero 19tego...ahh

Aaa i jeszcze poduszkę można zrobić, puzzle, podkładkę pod myche tą techniką :)

chciałam wam wstawić obrazek żaby z jaką szykuje teraz koszulkę ale coś mi nie chce :( ale jak wpisze się w google zielona żaba 3d w grafikach to wyświetli taką z pomarańczowymi kończynkami fajna jest :)

Ostatnia edycja:
no to moze sie do ciebie kiedys zglosze i mi cos na prezent zrobisz dla kogos jak bede potrzebowac ;-)

reklama
Do góry