reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

9 dni po owulacji a do @ 4 dni :]

A Cię skaranie boskie broni, byś robiła testa teraz!!! A jak wyjdzie negatyw będziesz ryczeć, nie ma mowy, czekaj tydzień za karę!

Dziurko Facet się poprawił i to bardzo :) leczę jeszcze te płuca, ale jest dużo lepiej. Tylko jakaś taka przygnębiona chodziłam dłuższy czas.
Kurczę a już myślałam że poprawię sobie humor nowymi fasolkami :) a i widzę pełno nowych twarzy :) troszkę się zmieniło przez ten czas :)
Już się nie mogę doczekać kolejnej owulki :) lada dzień ciocia przyjedzie ;/ :wściekła/y:

Oj kochana Ty dalej masz z tymi płucami? Oj, a facet o Ciebie dba?

reklama
Lauraa ale pamiętaj że każda @ to nowa szansa na fasolke

Ael jak Ty się zastanawiasz czy gościa wygonisz czy nie to ja dziękuję bardzo za taka wycieczkę. :-D

Fifka to się chyba 15.08 urodziła czyż nie?

ja się urodziłam 14.08 to i tak dzień po dniu :)
Ael walczę walczę, zawsze miałam problemy z drogami oddechowymi, jak byłam dzieckiem miałam astmę. I teraz obojętnie jaka infekcja walczę z oskrzelami albo płucami. Dlatego też będę bała się rodzić naturalnie, bo słyszałam w ciąży mogą być nawroty duszności. ale do tego to jeszcze dużo czasu.
Nieciuszka laski mają rację wstrzymaj się :)

parę dni po @ zaczne sobie stosować ten mini mikroskop owu od Rafała ale i tak dla pewności do gina zajrzę :)

reklama
fifka ma w poniedzialek urodzinki jutro wyprawia i ma gosci :-)

NECIUSZKA nie rob teraz zawczesnie !!!! mnie kusilo nie raz i nie raz jedna krecha wstrzymaj sie bo stezenie hormonu za male a pierwszy mocz napewno polecial w wc !!! nie wolno bo bedziemy bic !! w 12dc od owu jest nikla szansa wiec nsajlepiej dzien przed lub w dniu @ !!

Do góry