reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Donia a w jakiej Ty mnie pracy widzisz ciekawa jestem :-)

Doniaczku odzywiaj się tam ;-) pasożytek też musi miec silną mamę :-p

Ael Ty jak odpowiesz to zaraz świat staje się prostszy, czyli jak organizm stwierdzi że musi rzygnąć, to choć bym korek w ustaw wsadziła to uchem rzygnie :-D:-D:-D

Bo jak się przez pół życia z mdłościami i wymiotami żyło to już co nie co się wie :-)
Ja od małej miałam delikatny żołądek, coś ciężkostrawnego i ja wtedy umierałam, miałam duże mdłości, ale nie na tyle duże by wymiotować, a wymioty zdarzały się raz od wielkiego dzwonu. A jak już się zdarzały to wtedy o boooosz, armagedon. Często jednak tak miałam, że były odruchy wymiotne a ja wymiotowałam malutko i wtedy się dosłownie zatykałam, nie było dojścia powietrza. No i to skutkowało mi pękaniem naczynek krwionośnych na policzkach i nosie.
Teraz moje ciążowe wymioty są na tyle gorsze od normalnych, bo trwają dosyć długo. Nie raz pawik, tylko kilkanaście razy odruch i tak 2-3 minuty. Z reguły wiem kiedy pójdzie pawik.

Obiecuje kochana jutro do godziny 12 będzie zdjęcie :)

mykamy na film :)

kurde jak to sie dzieje nic nie robie a jestem zmęcozna mój gotuje, sprząta(odkurza,zmywarke napełnia , pranie robi rozwiesza ) nic nie robię a ciągle zmeczona

fifka trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie dobrze zobaczysz ja sie wtorku doczekac nie moge ;-)

dobranoc olcia za jutrzejszy test &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

dobranoc kochane bo widze ze poszly spac wiec kolorowych snow;-)

Ostatnia edycja:
tylko refluks żołądkowo przełykowy:happy2:

Oj biedaku mój, wiem co to znaczy, masakra. Mnie teraz męczy zgaga i nic w cholerę pomóc nie chce.
Ale przynajmniej masz większą pulę leków do wykorzystania. Tulę mocno :*

A dziś wymyłam porządnie włosy, ze trzy razy i tyle razy samo odżywkę nakładałam, a teraz normalnie cudo a nie włosy :-)

No tak wszystkie się zmyły a ja zostałam :p

reklama
Cieszę się, że ktoś ma mgliste pojęcie o tym, co mi jest:-D
co do włosów, to możesz teraz startować na pokazach fryzjerskich;-):-D
a ja się w końcu ścięłam i w końcu wyglądam jak człowiek:cool2:

Do góry