reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no hej laseczki, ja wcinam śliweczki
a i mam anemię, zadzowniła dzis do mnie moja gina i powiedziała że mam lecieć do apteki po witaminy, buuu a ja sie tak dobrze odżywiam, owocki i warzywka a tu wyjadł ze mnie ten małutki pasożyt :-D

Ael kabinę widziałam, wypasiona :szok:

Atan biedaku, mam nadzieję, że to tylko chwilowe, a brzuszek piękny

Magd.a Ty pracy szukaj już z UK ale nie jako niania, widzę Cię gdzie indziej :tak:

Ewika buni że ho ho

a ja wczoraj Wam pisałam że mi miejsce ustąpiono w tramwaju ale pozostało bez odzewu :-(

reklama
donia bo zdjecie brzuszka nie dalas dlatego odzewu nie bylo;-P ale ci powiem mi nikt nie ustepuje nawet jak mam bluzke ze stupkami... a mi maz zrobil zdjecie brzuszka na stojaco by nie bylo ze tylko na lezaco ;-)

a ja wczoraj Wam pisałam że mi miejsce ustąpiono w tramwaju ale pozostało bez odzewu :-(
hyhyhyhy a jakiej odpowiedzi oczekiwałaś? to ci odpowiemy ;-)
Ładnie postąpiła osoba, która ustąpiła miejsca,zna zasady hyhyhy
wink2.gif

Donia, bo ja z zazdrości nic nie napisałam, bo mnie w autobusie nie chcieli ustąpić :(

Zafasolkuję. Będzie obrzydliwie. Ja wymiotować nie umiem. Generalnie leci mi też przez nos, więc jak mogę, to tego nie robią, właśnie nawet przy grypie nie wymiotowałam. Ale ciąża mnie zmusiła.

no właściwie nie wiem :)
ale to takie strasznie dziwne i bardzo miłe, ale głupio mi było usiąść bo zaraz wszyscy się zaczęli odwracać i mnie oglądać :)
ale to prawda, że bardzo miła pani, niech jej Bozia w dziciach wynagrodzi (wyglądała jeszcze na wiek reprodukcyjny :) )

Atan cudny jest :-) <muuuua> w bąbelka

Zafasolkuję. Będzie obrzydliwie. Ja wymiotować nie umiem. Generalnie leci mi też przez nos, więc jak mogę, to tego nie robią, właśnie nawet przy grypie nie wymiotowałam. Ale ciąża mnie zmusiła.
:szok::szok::szok:nieeeeeee masakra, nie wyobrażam sobie tego:-(ale może mnie mdłości ominą przecież cuda się zdarzają :-D:-D:-D:-D
odnośnie wynagradzania w dzieciach i życzenia dzieci to jak mi w maju na imieniny zyczyli dziecko to się krzywiłam, ale jak mnie z początkiem czerwca trzepło, to zapragnęłam mieć dzidzie i to najlepiej zaraz:-)
hahahaha pamiętam jak mi i mojemu M w sylwestra tata składał życzenia" i zyczę Wam, żebyśmy kolejnego sylwestra spędzili z moimi wnukami" hahhahaha myślałam, ze padne

Ostatnia edycja:
nic mi nie mow tego sie czasami nie da powstrzymac bo mam tak ze dostaje gesia skorke i slabo i8 duszno i zaraz mi sie podnosi i ledwo co do wc dochodze... a ostatnio to mi kurde uznalam ze wiecej makaronu jesc nie bede bo w nosie mialam... sorki wiem ze to obrzydliwe ale taka prawda...niestety,...

reklama
mnie ominęły mndłości, i mam nadzieję że do końca ich nie zaznam
muli mnie to prawda, ale jakoś zapobiegam wymiotom, wiem że jak by mnie naprawdę przyparło to by nie było mocnych, ale tak jak czuję że muli to oddcyham głęboko, siadma w jakiejśc wygodnej pozycji i przede wszystkim nie dopuszczam, żeby żołądek był puty bo wtedy muli okropnie...

a co do ustępowania miejsca, to najbardziej drażnią mnie faceci, w wieku tak 20-30 lat co to się gapi i udaje że nie wie o co chodzi... :shocked2:

Do góry