reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aelka, myślę ze za 2 tyg bede w PL.. najchetniej po dzisiejszym dniu bym nie wracala:(

Oj tam oj tam, a może warto wracać po dzisiejszym dniu? Ino nie wiesz co może Cię czekać po powrocie, głowa do góry torebko moja :*

witam oto nasz dwupaczek pamiętacie nas jeszcze ;) Musze się przyznać że probuje wam podczytywać ale tyle piszecie że jak wejde raz na kilka dni to nawet nie ma takiej opcji żebym wszystko nadrobiła.
Zobacz załącznik 38079428 tydz

Hej dwupaku, kobitko pojawiaj się tutaj częściej ze zdjęciami, co? Big gdzieś zwiała i nie pisze tutaj hohohohooo. Brzusio cudowny, ale nie masz tak wywalonego jak ja, masz taki zgrabny a ja bańdziocha mam XD

Ael no i Mosz babo ten wypaśny prysznic już czy nie? Bo się ja wybieram do Ciebie. A w ogóle to jak ty się teraz czujesz?

A ja Wam powiem tak....
Dziś ostatni dzień clo i cieszę się strasznie bo mi to durne samopoczucie odejdzie. No ale tylko do następnego cyklu. Poza tym z P. jest troszki lepiej ale nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca.

No mam już ten prysznic, już przetestowany, ja wymyta za wsze czasy. A ja nie wiedziałam, że się do mnie wybierasz, nikt mi nic nie powiedział. Wiem, że Magda do mnie będzie jechać ale Ty, noż pierwsze słyszę :-D :p
Cieszę się, że ostatni dzień clo, bo może wtedy nie będziesz taka niemiła dla mnie i nie będziesz krzyczeć :p

Co myślicie o imionach:
Judyta
Syntia
Sybilla
Julita?

Mnie się osobiście Julita podoba, Julitka, bardzo dziewczęce i delikatne imię :-)

Idę dalej spać, mój mnie obudził bo plafonierę założył i miałam zrobić inspekcję, to zmarudziłam mu, że mnie z wyra zwala, ja zmęczona śpiąca, a ten mnie spod ciepłego kocyka wygania..ehh....ale lampeczki są ładne :-)

Aelka nie no wrócić wróce, już mi przeszło jak zobaczylam uśmiech tego smyka :-) a pozatym mi się za "synusiami" tęskni :-) a przyszły synuś w drodze :-p

reklama
Do góry