reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Mam nadzieje, że coś ruszy na plus.
Nie mogą jej podać odpowiedniej ilości antybiotyku, żeby nie zabić maluszka. Niestety jak się wyniki nie poprawią to będzie konieczność usunięcia ciąży ze względu na Czarną.

O mateńko, ale jestem głodna, chyba pożrę konia z kopytami

Ostatnia edycja:
reklama
O Ael, świeża pachnąca przybiegła na wątek ;) aż do siebie czuję żel pod prysznic :p
Zafasolkuję, mam nadzieję, że zarówno z koleżanką jak i jej dzidzią bedzie wszystko dobrze. Trzymam &&& :)

Ael i jak wrażenia po deszczownicy ?:D

Taka czysta to ja się nie wiem kiedy czułam, a deszczownica gites, tylko jak jeszcze uda mi się obniżyć temperaturę wody to normalnie letni deszczyk :-D. Wypróbowałam hydromasaż z panelu a posiłkowałam się by nie leciała mi woda do oczu to przełączałam na hydromasaż do nóg, także git malina. Jeszcze mój podłączy światełka i klimę to super.
Nie używałam tylko słuchawki bo okazywało się, że na 4 możliwości puszczania wody, na każdej wychodziła inna temperatura z junkersa, tzn na deszczownicy coś ok 52 stopni, hydromasaż z panelu 50 stopni, stóp 53, a najgorętsze było ze słuchawki ok 58 stopni i nie dało się ni cholery mnie wyregulować.
Ale porządnie się wymyłam, porządnie włosy umyłam, tyle naskórka zlazło że oj.

Fasolka nie panikuj, po pierwsze nie dadzą jej dużo antybiotyku, najwyżej jakąś mniejszą dawkę ale dajmy na to 2-3 razy dziennie jeśli będzie potrzeba, po każdym razie organizm będzie lek wchłaniał a lek będzie zwalczał bakterię. Dostanie osłonę i na pewno kroplówkę, a do tego na podtrzymanie ciąży już na bank. Nie czarnowidzuj tylko czekaj i tyle. Pocieszaj koleżankę bo tego teraz potrzebuje.

Olciu aż pomarańczowy płyn Ziajki fajnie pachnie i pachnie.

Słyszę, że ojciec z moim wchodzą do domu i mój jeszcze do pokoju nie wszedł i pyta "i jak myłaś się?", po czym wlazł do pokoju a ja szeroki uśmiech i siedzę z turbanem na głowie :-D

Ostatnia edycja:
no no jaka radosc ael co co do ciacha to biszkop stygnie masy gotowe czekaja na biszkopta ;-) a jedna beze to sama prawie zjadlam ale sie powstrymalam bo zaraz bedzie rybka w panierce i frytki ;-)

dagne sliczny suwaczek z Kalinka ;-)

Magda, znajdziesz pracę i to lepszą niż niania :)

Ael, aż tu zapachniało :)

Mineralna, a jak samopoczucie?

Byłam na budowie, widziałam i jestem zachwycona, chłopaki idą jak burza, już mają ponad połowę pierwszej warstwy pustaków fundamentowych... Może jutro uda się zalać :)

Sil, no to faktycznie idą jak burza, tylko się cieszyć :)a razem z Tobą w brzuszku maleństwo :) tylko jeszcze trzeba pomodlić się o pogodę, żeby sprawnie poszło lanie fundamentów :)

reklama
Jak na razie nie zanosi się na deszcz. Ale tempo okropne... liczyli 2 tygodnie, kończy się pierwszy ;) Szkoda tylko, że kasa ucieka tak samo szybko...

Nie mogę się zdecydować czy na obiad chcę naleśniki czy kluski kładzione...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry