reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wolalabym kluski ja mialam rybke mintaja w panierce i frytki ;-)

a ciacho w lodowce do 20tej... zaczekam sie ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Magda na pewno szybko znajdziesz sobie coś nowego ale szkoda tej starej pracy bo się człowiek do dzieciaczków szybko przyzwyczaja.

Moniś kochana tulę Cię mocno i trzymam &&& za szybką poprawę i solidne owulki.

Just_she witaj! No jak nie pozwolicie no cos Ty.
Napisz coś więcej sobie, czy byłas u lekarza itd.

Ael no i Mosz babo ten wypaśny prysznic już czy nie? Bo się ja wybieram do Ciebie. A w ogóle to jak ty się teraz czujesz?

Sil a jak chłopcy zobaczyli taka szefową to pewnie że pracują w pocie czoła

Atanku a Ty jak się czujesz, lepiej troszkę?

A ja Wam powiem tak....
Dziś ostatni dzień clo i cieszę się strasznie bo mi to durne samopoczucie odejdzie. No ale tylko do następnego cyklu. Poza tym z P. jest troszki lepiej ale nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca.

Ewika, ja pamiętam :) śliczny domek dzidziusiowy :) jak się czujecie? no III trymestr pełną parą :)
Dziurko, może Twój men już w następnym cyklu będzie wiedział na co ma być przygotowany i lepiej się będziesz czuć? :) trzymam kciuki :)

poza typowymi dolegliwościami w tym okresie to czujemy sie dobrze, nie ma co narzekać wyniki wzorowe, mdłości nie ma, tylko śmieje się że że zamiast pampersów dla Niuni muszę chyba sobie kupić bo nocne wstawanie jest bardzo męczące ;) ale jeszcze tylko troszkę Nasza kruszynka wynagrodzi wszystkie niedogodności.

Witaj Ewika!! Jak dobrze Cię widzieć! Rozumiem kochana ze będzie córa tak? :-D A brzusio śliczny! Nie duży i bardzo zgrabny!

Mineralna mi się najbardziej podoba Judyta z tych imion. Ewentualnie Julita. Te dwa pomiędzy są jak dla mnie z kosmosu :szok: Nie lubię popularnych imion, ale zbyt wykręcone czasem uprzykrzają życie maluchowi...

ewilka śliczny brzunio ;-)
dziurka ja ogolnie nie wytrzymalam i zjadla kawalek juz ciacha ;-) pyszne i slodkie ;-) a kaszelku mniej katarek jeszcze jest jeszcze jutro w wyrku w sobote do pracy a w niedziele i poniedzialek wolne wiec jeszcze polerze ;-)

mineralna julita ;-) mi sie podoba

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry