reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ale ja mam przykazanie TYĆ!! I nie mogę sobie pozwolić na nie jedzenie i wymioty... :no: Ty tu durnia nie walaj...

Kobito! 2 tygodnie pocierpisz i zostaje Ci jeszcze 25 tygodni ciąży gdzie zdążysz PRZYTYĆ!!!!!
Ja się nie zgadzam na taki stan rzeczy! Brać ode mnie dolegliwości, ciężarówki! Wszystkie mi współczują ale żeby która wzięła to nie! :p

Hej Atanku, ja poproszę jeden kawałek ciasta jak się zrobi :-*

reklama
niema sprawy ale jeszcze maz nie poszedl do sklepu po skladniki obija sie ;-P
a ja znowu schudlam ;-) i sie ciesze jak glupia ;-)

Hej :)
Ael to napuść sobie wody do brodzika :) a to jest 100x100 czy 90x90 ?

Witam nową staraczkę :)

ale dzisiaj brzydka pogoda :( Nic mi się nie chce a do tego klawiatura wariuje ;/

Atan brzusio śliczny :)

Witam was kobitki :)

Ładna pogoda a ja co mam mega lenia. Całymi dniami mysle o imieniu dla dziecka

Spiszcie osobno z tatuśkiem propozycje, zobaczcie które się powtarzają i pogadajcie o tych właśnie imionach :-)

niema sprawy ale jeszcze maz nie poszedl do sklepu po skladniki obija sie ;-P
a ja znowu schudlam ;-) i sie ciesze jak glupia ;-)

No super, że schudłaś oby tak dalej. Ja jutro idę na kontrolną do gina, mam nadzieje, że zrobi usg bo chcę się dowiedzieć ile mały waży, to zobaczę jak u mnie waga stoi.

Hej :)
Ael to napuść sobie wody do brodzika :) a to jest 100x100 czy 90x90 ?

Udało nam się wyregulować temperaturę wody, dzwoniłam do serwisanta i zrobiliśmy jak powiedział. Mój jakąś godzinę temu do mnie przychodzi i mówi, że on ustawił. Idę puszczam wodę, no gorąca, więc pytam się jaka jest wyregulowana przecież jest gorąca, on patrzy i odparł, że dla mnie to gorąca. To mina oczywiście jak na głupka i tłumaczę jak krowie na rowie, że ja nie mogę się w takiej gorącej myć, to po pierwsze, a po drugie ja nie lubię takiej gorącej. I dawaj sama zaczęłam regulować. I udało mi się wyregulować na normalną temperaturę. A z deszczownicy to już w ogóle miodzio leci i chyba normalnie zaraz pójdę się myć, ale mój składa deskę do kibelka więc sobie poczekam...ehhh....

Ostatnia edycja:
Ael im dłużej wyczekiwane tym większa radość :) a deszczownicy nie będziesz chciała zamienić na nic innego :D .

Mineralna a Ty jak się czujesz ?? ;> może jakieś zdjęcie brzucha byś pokazała ;> ?

reklama
Mamy liste imion choc krótka napewno sie powiekszy ale na dzien dzisiejszy
Judyta
Julita
Sybilla
Syntia

Olcia nie mam zdjęć brzucha ale moge zrobic, dzis wieczorem wrzuce. a dziwi mnie to bo raz mam taka mega piłke a czaem mam brzuszek aby aby

Do góry