reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a nie wiem czy jest czego zazdrościć:p różne opinie na ten temat słyszałam :p
Sil konkretnego terminu jeszcze nie znamy , bo musimy najpierw załatwić sprawę mojego bierzmowania a dopiero później do docelowego kościółka który jest już wybrany :) ale jeśli będzie wolny to chcielibyśmy 23 czerwca :)

Dagne dobranoc :)

reklama
dagne - gratuluje coreczki :)))

dziewczyny jesli juz mowa o ciastach i smakolykach, ostatnio w pracy wszytskie po kolei pieczemy te ciasto: Ultimate chocolate cake recipe - Recipes - BBC Good Food
jesli tylko trzeba to piszcie, chetnie przetlumacze komus przepis
ciasto to prawdziwe niebo w gebie !!!
nie przepadam za czekoladowym ale to jest wyjatkowe, jest PYCHA! i w dodatu takie wilgotne i sycace.. jedn kawalek i jestem nazarta :)
moj maz jak upeiklam to zjadl polowe jeszcze cieplego ciasta! a jak zabral do pracy kawalek to nastepnego dnia musial przyniesc przepis bo koledzy oszaleli i dla zon chcieli by im upiekly:)

reklama
Iwasek świetna historia! :-D Heheh no tak... franek :-)

Ael hahaha zaje*isty filmik!! :rofl2: idealny dla Iwaska na tą chwilę!

Ja na chwilę z kompa zeszłam a tu tyle postów :szok: Znowu muffinki piekę! Tym razem jak trzeba :tak: no i zaraz spać....

Do góry