reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

no caly czas mysle i coraz bardziej mysle ze kupie jak bedzie okazja na moje urodzinki ;-) wtedy to juz bedzie polowa i chyba nie bedzie az tak wczesnie ;-)

reklama
My byśmy jeszcze nie kupili, ale jednym kursem się udało. Zresztą, całkiem na spontana, jakżeby mogło być inaczej..
Dziurka, po prostu bądź piękna dla siebie, a wszystkich wokół trafi :)

Witajcie dziewczyny,

Nie zdążyłam nadrobić co ostatnio popisałyście, dlatego od razu pytan co z Dziurką?
Jak się Dziurko czujesz? lepiej już coś? małż wrocił do normalności? Bo dużo myslałam o Tobie i martwiłam się...

Ja dziś dowiedziałam się, że faktycznie coś ze mna nie tak jest - badania które robiłam w zeszłym tygodniu wyszły jednak nie najlepiej. Rozmawiałam tylko przez tel z moja gin, wiec wiem, że na pewno mam za wysoki poziom testosteronu i jakieś równice między LH i FSH chyba. Po 15 jestem z nią umówiona na wizyte, więc dowiem się wszystkiego... ale ogólnie troche mi smutno z tego powodu...

hmmmm pewnie ma racje :-)
spoko zdążysz ze wszystkim ;-)

Ja wiem, że zdążę ze spokojem ale panikowanie to taka moja natura :):):)

Asiol, ale wokół ślubnie Wam czas płynie przez te załatwienia, o to pytałam :)

Tak tak wokół ślubnie płynie nam czas szybko i bardzo aktywnie :) Ale to dobrze, nie mam czasu myśleć o badaniach, poziomach hormonów, dniach płodnych czy niepłodnych - wszystoi na luziku :)

To tunika, tylko taka w indyjskim stylu.
A co do szpilek, ja się w nich czuję rewelacyjnie, kręgosłup nie boli i lekarz mi powiedział, że jak mi lepiej, to mam nosić i już :)

Fasolka to wygląda jak lekka wersja tiulu, taka haleczka na sukienkę, nie wiem jak to nazwać.

Dziewczęta na dobre wrócę do was za godzinę, kupił mi mój dziś nowy dysk twardy i muszę poustawiać komputra dobrze :-)
Więc ogłaszam zmartwychwstanie lapciaka :-D

reklama
To tunika, tylko taka w indyjskim stylu.
A co do szpilek, ja się w nich czuję rewelacyjnie, kręgosłup nie boli i lekarz mi powiedział, że jak mi lepiej, to mam nosić i już :)
też bym chciała móc jak naj dłużej w szpileczkach pocinać. Jeśli chodzi o płaskie buty to ja mam 2 pary klapki i adidasy :-)

Do góry