reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej, jestem :)
Wróciłam ze standardowej wizyty u prowadzącego i jestem zadowolona :) potwierdziło się wszystko z wczorajszego prywatnego usg (różnica polega tylko na tym, że prywatnie dostałam zdjecia i płytkę, a na nfz zaświadczenie o przeprowadzonym badaniu z informacją o parametrach). Córcia zdrowa, starsza o tydzień :) a i dostałam skierowanie na GLUKOZE
no.gif
masakra z zaleceniem, że dzień przed najpóźniej kolacja o 18 (kromka z masłem i woda bądź gorzka herbata), a w dniu badania nic- pobrać krew, potem wypić glukozę i odczekać 2 godz i znowu pobrać krew. Jak ja to przeżyję????
A i zmienił mi witaminy, bo po complexie miałam mdłości :)

reklama
Witam :-) i uciekam zaraz sprzątać pokój ;-)
Dużo mnie ominęło wczoraj.?
Fajna ta bluzka czy tunika Muchy :happy:. A co do szpilek to jak ktoś lubi i nie ma przeciw wskazań to dlaczego ma w nich nie chodzić.? U mnie w technikum są dwie nauczycielki, które wszystkie ciąże chodziły w szpilkach i nic im i dzieciom nie jest.

Moniś, jestem dokładnie z miejscowości przy Rzeszowie :) do centrum mam 9km :) a chodzę do Medicoru przy głównym dworcu pks. 2 dni w tygodniu przyjmuje tam na nfz dr. Hrycelak :) POLECAM- delikatny, opanowany, troszkę mało mówi, ale odpowiada na każde pytanie i wątpliwości :) do niego trzeba się rejestrować min 3 tyg przed, a teraz nawet 4, bo ma duże zaufanie :)

Ooo ja tez do Medicoru chodze, ale do dr Rychlec. Do tej pory myślałam, że może zbyt pobieżnie patrzy na mnie i nie jest za bardzo dociekliwa, ale teraz jak zrobiła mi badania i wyszły nie za dobrze, to widzę, że stara się coś temu zaradzić.

O 15 idę na wizytę do jakiejś innej przychodni, gdzie ona przyjmuje - denerwuje się strasznie.

Znów z pracy będę musiała się wyrwać, więc pewbie znów będzie foch i obraza - masakra, ale trudno, przez 4 lata praca była ważniejsza dla mnie niż wszystko inne, więc teraz czas na przewartościowanie swojego życia...

Ale denerwuje się bardzo... :(

reklama
Dokładnie, nie ma co się na zapas denerwować :) ogólnie polecam Medicor, a od 7 miesiąca pójdę dodatkowo do Pro Famili, żeby móc tam rodzić :) kuzynka rodziła i chodziła właśnie nawet od 8 miesiąca. Wizyta 120 z usg zwykłym :) także tragedii cenowo nie ma, a są tam naprawdę rewelacyjni fachowcy :)

Do góry