reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja to sie caly czas zastanawiam co ludzie zrobia z tymi psami co pokupili w tym kraju, w ktorym mieszkam??? Przeciez psy zyja z 10-15lat!!!!!!!!!!!!! A nie sadze zebysmy tu wszyscy tyle byli, zwlaszcza ze ten kraj upada powoli, wiec na pewno porzuca te psy tutaj gdzies. Za duzo formalnosci zeby je przewozic do polski. Ja sie zawsze klupie w glowe jak widze kogos z nowym pieskiem:-(

reklama
Cześć Kobitki. Za wami to cieżko nadążyć ale mam nadzieje że sie wprawie:-)
dzisiaj poczytam sobie troche wstecz zeby was bliżej poznać :-)

lilou83 Testy zakupiłam wiec w tym cyklu już ich używam, tempke mam poki co 36,5 ale u mnie taka zawsze. A sluzik tez obserwuje.

amalfi Trzymam kciuki za Twoja Owulke oby po niej były II kreseczki :-)

davi GRATULUJE PIEKNY TEŚCIK i wspaniały prezent mikołajkowy:-)

oczekujaca1985 dzieki za porade co do badan.:-) Narazie zobaczymy co przyniesie ten cykl i czy pomogą cos te testy. Jedyne badania jakie chciałabym zrobic w tym miesiącu to tarczycowe i ten testosteron.

porkunia czytaj czytaj hehe, czasem bylo smiesznie:tak:. Dzieki za kciuki, przydadza sie:-). Chociaz jedna ktora ma tempke zblizona do mojej hehe a nie jakies 36.3, przeciez ktos z taka tempka to juz martwy jest!!!!
anuszka a co ci szkodzi zrobic? Ja zrobie jutro rano przed praca pierwszy w tym cyklu, dzis mi sie nie chcialo

Psiaki sa słodziuktkie ja zawsze chciałam miec psa ale nie mialam do tego warunków, bo słodziak by siedział praktycznie cały dzień sam. U mnie w miescie tez sa akcje w schroniskach, ale nigdy nie bylam, bo nie moglabym patrzec na ich smutne oczka, a szczególnie jak teraz jest tak zimno

my mamy psiaka, jest słodka...
byłam bardzo dlugo na chorobowym i wzięłam sobie taka słodzinkę...
teraz też mi przykro i czasem żałuję, bo siedzi po 8 godzin w domku, ale jej to wynagradzamy spacerkami i weekendowymi szaleństwami w parku

amalfi hehe te niektore tempki jak sie czyta sa naprawde różne, nie wiem czy to wina termometru, ale sporo osob ma ponizej normy.

anuszka kup testy, nie są drogie a moga byc pomocne. Ja tez pierwszy cykl je stosuje

reklama
no nic zobaczę co i jak z tymi testami...
muszę też dokupić kwasik i wiesiołek...
mogę stosować wieśka od 6 dnia cyklu?
bo wcześniej zapomniałam dokupić ...

Do góry