reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No to z drzemki nici.
Claudusia również tobie Życzę Wszystkiego Najlepszego ;***.!!!
Mineralna gratuluję córeczki :-)
Dobra ja idę znowu na dwór z małym ;-)

reklama
Mineralna, ważne że mała zdrowa... :) na synka też przyjdzie kiedyś czas :) ja chcę wyjść jutro z uśmiechem na twarzy z usg i wiedzą, że dzidziuś ma się dobrze (płeć też się przyda do zakupów, no ale zdrowie ważniejsze...) :)
Fifka- no zgodne, zgodne :) a cieszę się, że smakowało :) a i mi przypomniałaś tym postem, że Atanowi nie wysłałam przepisu ;p a nie wiem, czy przeoczyłam, czy nie pisałaś jak się weselicho udało :)

mineralna a jakie zachcianki mialas i smaki ??
lovka wspolczuje alergi uczulenia jakiegos moze wypij wapno :-)

Żadnych chociaż ostatnio pije duzo zielonej herbaty, przestałam pić gazowane tak wogóle :)

Za godzine wrzuce zdjęcia z usg ale płci tam nie zobaczycie raczej \

wybieram się na 3d albo 4d ale zobaczymy

Kurde ale ja mam straszne zachcianki w ciąży... :szok: Co raz mam na coś chętkę... głownie na kwaśne rzeczy... ogórki, kapustę.... dzisiaj jadłam truskawki, były kwaśne jak piołun a mi smakowały :-D

fifka mowia ze kwasne to nqa chlopca ale mi kwasne tez smakuje a moja mama mowi ze bede miec dziewczynke i wachadelko tez mowi dziewczynka wiec niewiem ;-)

AELKU 046.gifWszystkiego czego jeszcze nie masz a czego pragniesz kochana:-)

Witam babeczki.
Klarki dzięki za podsumowanie;)

Atan nie wierzę w te przepowiednie...bo kwaśne to chłopak, ale fakt ze źle w ciąży wyglądam to na dziewczynkę i weź zgadnij! :-D

Dagne pisałam wcześniej, ze fajnie było. Wróciłam o 3 nad ranem i do tej pory próbuje odespać... rodzina męża dowiedziała się żem w ciąży i bardzo się usieszyli! A zwłaszcza babcia która doczeka swojego pierwszego prawnuka! (moja rodzina już wiedziała wcześniej... moja mama ma dłuuuugi język ;-))

Hej Iwasku!! Jak się czujesz?

U nas wszystko dobrze:) Nie moge się juz doczekać wizyty a mam 16. Wreszcie będziemy wiedzieli. Mimo ze nie ma to w sumie dla mnie większego znaczenia to chciałabym wiedziec czy gadam do Natalki czy Igorka:)
A jak u Ciebie?

reklama
Do góry