reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dokładnie jak pisze Fifka, ja niedawno poczułam pierwsze ruchy :) może Mineralna nawet nie wiesz, że to to :) jak położysz się na plecach, albo lewym boku i wyciszysz, uspokoisz (najlepiej wieczorem), to łatwiej jest dostrzec łaskotanie maluszka :) ja się stresowałam, martwiłam... i nagle niespodziewanie taki bąbelek w brzuszku - bardzo miłe uczucie :) tylko nie przejmuj się, wyczytałam, że przy 1 ciąży można poczuć nawet w 23tygodniu.
A i znowu dołączam się do Fifki- Atan- zero stresu- olać szefa :) dzidzia najważniejsza :)

Zapomniałabym- Mineralna koniecznie wrzuć jak będziesz mogła foto dzidziusia i jego domku- tzn. brzuszka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hey laski :-)
Ael WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO ;** DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA I PRZEDE WSZYSTKIM SPEŁNIENIA MARZEŃ.! :-)
Nie dam rady was nadrobić. Chyba się zaraz walnę na łóżko i tak zdrzemnę się troszkę póki mogę ;-)
Mam nadzieję, że mnie nic nie ominęło ciekawego :cool2:

Hej dziewczyny

Wszystkim naprawdę serdecznie dziękuję za życzenia, jesteście okropnie kochane, a te miłe słowa jakoś dodawały mi dziś otuchy, bo to dziś wstrętny dzień mam.
Ja chcę życzyć Claudusi też wszystkiego najlepszego bo po suwaczku widzę, że dziś też ma urodziny :*
Dzień okropnie się zaczął, jak również poprzedni okropnie się skończył, ogólnie ja z moim P strasznie pokłóciliśmy się z ojcem bo zaczął jakoś dziwnie wydziwiać wczoraj późnym wieczorem, nie mógł spać to wychodził i na nas najeżdżał, mocno się zdenerwowałam. A mój zdołał tylko (nie wiadomo na jak długo) przetłumaczyć, że po udarze ojcu coś w głowie się poprzestawiało i zachowuje się okropnie, to był strasznie zdziwiony, dziś jest potulny jak baranek, ale jak piszę zobaczymy na jak długo.
Podczas polowego mycia w wanience, trochę naciągnęłam więzadła od macicy i pół nocy nie spałam, tak strasznie brzuch mnie bolał, a bałam się nospy wziąć by nie zwymiotować, w końcu padłam ze zmęczenia. Z rana oczywiście stały punkt dnia czyli dosyć duże mdłości, fachowiec się nam spóźnił ponad 2 godziny trochę mnie wkurzył, bo miał pretensje, że P po 14 musi wyjść i mu nie pomoże. Ale potem się ładnie zrehabilitował i poprawił drzwi od kabiny także wszystko hula.
P pojechał z moim bratem i jak się okazało także z bratową, moim ojcem i lubym mojej siostry po szafę do Legnicy, dzwonił niedawno, że wyjechali i potężna szafa jest. Będą za ponad godzinę wszyscy to zobaczymy.
Ja z nudów posprzątałam nasz pokój i tak sprzątałam, że zdrowo pizgnęłam małym palcem u nogi w puchę, szkoda gadać. Jeszcze wczoraj ogłosiłam oficjalnie zgony dwóch twardych dysków na obu laptopach...także cacy, pasożytuje kombajn mojego, ale cały czas siedzieć nie mogę bo ten też będzie chciał coś poczytać, pograć, a nowy dysk to ja sobie chyba za łupież zmechanizowany kupię.
Także oba te dwa dni były okropnie męczące, nie za fajne urodziny i w ogóle ja już przerzuciłam kalendarz na 9 sierpnia.

Buziaki dla was

Ael, biedaku Ty kochany... <tulę mocno> taka silna babka jak Ty, to da sobie radę... oj jakbyśmy po lampce bąbelków mogły wypić za Twoje zdrowie... :)

narazie nie wiem myśle nad Judyta, Anastazja, Diana albo Rose ale czekam na mojego bo on tez za imieniem popatrzy bo to on miał wybrac imie a ja miałam dla chłopczyka wybrać a tu dziewcyznka ja nawet nie dopuszczałam myśli że to będzie dziewczynka

mineralna a jakie zachcianki mialas i smaki ??
lovka wspolczuje alergi uczulenia jakiegos moze wypij wapno :-)

reklama
Właśnie!! Claudusia!! Tobie też wszystkiego naj!! Jeszcze wczoraj pamiętałam... bo zwróciłam uwagę ze masz urodziny w tym samym dniu co Ael
Zobacz załącznik 379472

Dagne jakie my zgodnę! :-D A właśnie, ty wiesz ze te twoje ciasto znikło już? Jak teść posmakował to spałaszował prawie całe :-) Ja akurat jestem złym testerem bo mnie od słodkiego odrzuca w ciąży.... Mój też sie zajadał, ale dopiero na drugi dzień nie wiem czemu :oo:

Lovka
Atan dobrze mówi, pij wapno codziennie to ci przejdzie.

Do góry