reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael ja też właśnie wstałam :p:p zasnęłam zaraz po tym jak zjadłam śniadanko :p mnie znów budzi głód... :/

Dziurko a gdzie to widać na FB, że jesteśmy zarejestrowane do tej Naszej grupy? Przejrzałam teraz z ciekawości swój profil i nigdzie nie wyświetla się taka informacja ale ja jestem ciemna jeśli chodzi o FB więc może nie dojrzałam :p

reklama
Dziurko, zagłosowane :)

Co do FB, grupa może sobie być widoczna, moim zdaniem, w sensie że jest. A od zawsze byłam przeciwna pisaniu tam, bo mamy wątek ;) Ale Wasz wybór :)

She, wypłacz się szybko, a potem stań silniejsza do dalszej walki :)

Hej dziewczęta...:):)

Niedziela okropna,deszczowa,szarobura i smutna....eh:(

She tulę i sciskam,posmutkuj sobie i wróc do nas:):)

A ja w koncu zdecydowałam się na ta propozycję pracy i w piątek miałam przekazanie wszystkich spraw przez poprzednika a od poniedziałku umowa o pracę wiec git:) mam nadzieje ze praca postawi mnie na nogi chociaz juz i tak zmieniłam nastawienie do ciązy i szybko chce zajsc w kolejną tzn po okresie próbnym czyli zimą zeby było na jesien a wczesniej myslałam ze długo nie bede chciała dziecka wiec taki tego plus i mąz się cieszy tez:):)

A wiecie jakie zrzadzenie losu okrutne,że obie moje poronione ciąze zaczęły się w maju,miały termin rozwiązania na luty i skonczyły się obie w lipcu....wiec mówie pas i kolejną ciąze planuje na jesień...hehe ciekawe czy mi sie uda...:)

A jak wy się czujecie dzisiaj kochane??

bo ja trochę smutaśno i wspomnikowo ale w sumie coraz lepiej psychicznie i fizycznie i się do ginka jutro wybieram na przegląd:):)

Dziurka zagłosowałam:)

Ostatnia edycja:
Dziś zasypiam, ale właśnie wstawiłam do piekarnika ciasto z aronią, pierwszy raz robię, nigdy nie jadłam... Zobaczymy co wyjdzie...

Lenko nie wiem, zapewne same u siebie nie jesteśmy w stanie tego zauważyć ale wcześniej jak grupa tajna nie była to widac było jak na dłoni. No nic, w każdym bądź razie tu, na wątku jest moja grupa i przy tym zostanę.

Sil, wiesz, ja jestem zdania, że wszystko związane ze starankami winno pozostać tu, na BB. Nie wiem, może TA osoba wcześniej coś zauważyła…
A i dziękuję ślicznie za głos

Sog, strasznie się cieszę. Trzymaj tak dalej, trzeba myśleć pozytywnie
Tobie również za głos dziękuję..

Ale cisza :-)

Kotka nam gdzieś wyruszyła na zwiedzanie i czekamy aż wróci :-p bo do domu nie możemy jechać jak nie wróci :-p

Upichciła bym dziś jakieś ciasto na tą naszą rocznicę! ;) Ale kwiatów nie dostałam :(( Hm macie jakieś fajne przepisy na pyszne, szybkie ciasto? :D

Lovka sernik na zimno:-D z owocami i biszkoptami:tak:

a tak w ogóle:
Idźcie przez życie z dobrocią w sercu,
Otoczeni ludźmi, których kochacie,
Silni poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia - nierozłączni!

images.jpeg

Ostatnia edycja:
Lovka życzę Wam wielu lat w szczęściu :-)

nie wiem co się życzy z takiej okazji, bo wsród moich znajomych nie ma małżeństw :-p

reklama
Do góry