reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny :) Myślałam ze jak tu wejdę będę miała więcej do nadrobienia ... :p a tu taka niespodzianka.
She :*:*:*:*:*:*:*:*:* przykro mi , myślałam że sierpień będzie dla Ciebie szczęśliwy :( Tule mocno :*:*:*:*

Ael nie dziwie Ci się że tak reagujesz na tą dziewczynę ..;/ Tylko po zębach takie ....

A mnie brzuchol boli :( już nie mogę się doczekać 10 sierpnia ...:(

reklama
Sil...no okazyjnie, okazyjnie...:-) wczoraj jak mu zwrocilam uwage to rzeczywiscie troszke mi sie zbuntowal i na przekor mi robil

ma_gdalena...pije czasami w piatki piwko, no ale wczoraj byla impreza i to parapetowka, wiec jako glowa domu postawil 0.7 i we dwoch z kolega lykneli...mnie sie wydawalo, ze to sporo jest...

mijenka...dziekuje, zaraz sie biore za robote i bede miec piekne 2 suwaczki....(narazie 2, wierze, ze dojdzie ten trzeci, odliczanie do konca ciazy)

Milia, 0.7 na dwóch to niewiele :) spokojnie :) facetów nie można ograniczać :) mój nie pije, nie pali, ale słodycze je nałogowo i też przestałam z tym walczyć ;)

kurcze dziewczyny ale wy produkujecie tych postow !! az ciezko nadrobic :p
oj chyba mi sie nie udalo zajsc w tym miesiacu, w ogole nie czuje najmniejszych objawow NIC A NIC :(
jedyne co to troche brzuch pobolewa czasem ale tego moze byc milion powodow wiec nie biore tego pod uwage
:(:(
kiedy najlepiej sie testowac? owulke mialam w poniedzialek albo wtorek..

Witam wieczornie:):)

Lovka wielu pieknych rocznic zyczę i by wasze uczucie nigdy nie wygasło tylko wzajemnie było podsycane:):)

A ja dzisiaj wbrew pogodzie aktywnie spedziłam dzien i jestem zadowolona:):)

mila ja żadnych nałogów nie posiadam...nie ma niczego bez czego życ nie potrafię:):)

a wy macie jakies nalogi dziewczyny? czy zdrowo zyjecie?

ja zyje bardzo zdrowo :) tzn staram sie dla meza bo on sportowiec i raczej dba o diete wiec duzo ryzo , makaronow, malo tluszczu, oliwa z oliwek itd takze z nim jadam zdrowo a potem sprawiam sobie male przyjemnosci typu chipsy itd :p

Lovka wszystkiego najlepszego :)

Hej Laski! Ja sobie dzisiaj drzemkę zrobiłam w ciągu dnia :-D Taka pogoda że tylko spać...

Mijenka mój też pali nałogowo... teraz całe szczęście uczy się wychodzić na zewnątrz. Zresztą ja też paliłam nałogowo... ale chęć dzieciątka zmotywował mnie do rzucenia! :-)

Olcia trzymam za ciebie kciuki!!! A nuż może się uda!

Milia
ja wpadam już w depresje przez te deszcze i siedzenie w domu... :-( Gdyby było słoneczko to czy na spacer człowiek by wyszedł czy cokolwiek a tak? :wściekła/y:

reklama
sweet testowanie najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, nie każda kobieta ma jakieś objawy na samym początku. najlepiej staraj się nie wmawiać że coś Cie boli i to może być objaw ciąży ... mniej niepotrzebnych stresów :)

Do góry