reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fluidki specjalnie dla ciebie Truskawcia!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No muszę iść... ale od jakichś 2 tygodni wszystko mi poznikało nie wiem czemu... Nie to że narzekam :-D

reklama
truskawcia dla ciebie specjalne fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo nie wiem co mam w brzuszku :-)

a kasianatka na urlopie :-) i mamy nadz\ieje ze w 3 wroci bo 1.08 ma testowac:-)

a teraz zmykam spac bo znowu trzeba wstac juto...

Fifka- dzięęęękujęęęę!!! :-* oj to się ciesz, że Ci poznikało :-D może to dzięki Twojej dzidzi :-) niektórym kobietkom podobno znikają wszystkie zmiany skórne podczas ciąży :-) nic tylko korzystaj :-)

Atan- dzięęęękujęęęę!!! :-* kolorowych snów :-)

Iwasku- ja się zapisuje na korepetycje u Ciebie :-D:tak: obiecuję, że będę pilną uczennicą :-)

Z Waszymi fluidkami musi się udać :-D

A tak serio to naprawdę w tym miesiącu znów czuję się inaczej ( i tak ma cichą nadzieję, że może coś tam się dzieje) ale z drugiej strony co miesiąc czuje się inaczej ha ha :-p

Ja też idę spać :-D dobranoc Kobietki :-*

Truskawcia tylko dziwne jest to że początku ciąży wysypało mnie strasznie... aż wstydziłam się z domu wyjść... nie wiem skąd ta zmiana...

Dobranoc Laski! Ja też zmykam spać!! :-D

Ja i tak czy tak miałam iść na te studia nawet jak by była dzidzia to bym je skończyła :happy: ale daję sobie jeszcze trochę czasu i odpocznę ;-) he he i po za tym co ma być to będzie :-).
Ja też lubię horrory ale piły nie oglądałam po kolei i całych części i może dlatego nie przepadam za tym.

Ale cisza :-D my same w duuużym domu :-D masakra :-) ale już siedzimy w gościnnej sypialni i zamulamy na kompach a widzę,że dużo dziewczyn poszło spać :-p

eh... Klari ja testuję 10 sierpnia... możesz mnie dopisać chociaż teraz to i tak wątpię że coś z tego będzie...
Możecie czytać czy nie ale muszę się wygadać/wypisać...
Dzisiaj stało się jasne że brat mojego K. będzie tatusiem.... po rozmowie dało się wyczuć no i po wcześniejszych sytuacjach...jutro mają to oznajmić oficjalnie.
Jak kiedyś pisałam K.ma 3 braci , on jest najmłodszy, nikt z jego rodziny nie wie że się staramy, - będzie gadanie ze szkoła nie skończona itp. z resztą jego rodzice zawsze go olewali jak to z najmłodszym....
No i teraz aż mi się chce płakać że jeśli uda nam się zajść teraz czy za miesiąc ,dwa będzie że zazdrościmy i że chcemy w tym samym czasie jak oni... jego mama będzie zainteresowana tylko "pierwszym" wnukiem/wnuczką..;/
Wiem że to jest nasza sprawa... ale jestem taka że przejmuję się tym że dziecko będzie traktowane jak piąte koło u wozu... piszę tak bo wiem jak było, jest i będzie ze mną ...:/ nie chce swojego dziecka narażać na takie sytuacje że będziemy wszyscy a babcia za przeproszeniem bedzie miała go w dupie:/
Jutro jest grill z jego braćmi i dziewczynami:/ Mówiłam mojemu jakie mam obawy a on na to że tak nie będzie , " będzie dobrze zobaczysz jak dobrze pójdzie nasze dzieci będą w tym samym wieku i będą się miały z kim bawić'' :( Biorąc pod uwagę moje ostatnie samopoczucie na samą myśl chce mi się płakać;(
Przez moment poprawiłam sobie humor jak kupiłam buty i sukienkę ale teraz...ryczę jak dziecko :(

Truskawica kochana moja ciaza powinna miec jasne ojawy tuz po zaplodnieniu to mialybysmy latwiej :))) Ja tez kazdego miesiaca czuje sie inaczej i dupa z tego jets :D Nie chce sie dopatrywac u siebie jakis objawow ale moj organizm chyba na zlosc mi takie stzuczki robi :( A to przeciez juz tyle staranek u nas jest ze moglby przestac sobie ze mna pogrywac :(

Takze ja tez prosze wszystkie staraczki i ciezaroweczki o mase mase fluidkow dla mnie za to jutrzejsze testowanie !! Chociaz moze sie odwlec np do poniedzialku :D eehehe Boje sie jak pieron robic testu i widziec jedna kreche :( Jeszcze bardziej boje sie znow widoku wrednej @ :(

Olcia ja jestem kiepska w pocieszaniu ale moge ci powiedziec ze tak niestety w zyciu czasem jest :( Wiem po sobie... Moi dziadkowie od strony mamy zawsze kochali tylko moja siostre :)) Ja bylam takim dodatkiem :( Dalo sie to czesto wyczuc...ale jakos sie zyje :) Wazne ze wasza dziecinka ebdzie miala dwoje wspanialych kochajacych rodzicow :) I dziadkow z twojej strony :D Twoi rodzice zrekompensuja milosc tamtej strony :D Glowa do gory i do przodu :D Trzeba miec to gleokoooooo :D ;***Tulam mocno :*

A na forum cisza :( Wszystkie spia i odpoczywaja :)) Wkoncu sobota :)) A ja musze w pracy siedziec :( To sobie troszke tu jeszcze pomarudze :(

Ostatnia edycja:
reklama
Olcia ręce opadają... przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś... bo to wygląda tak jakbyście chcieli tego dziecka TYLKO dlatego, żeby dziadkowie go zaakceptowali... Bo ja teraz żona bata jest to nam to dziecko praktycznie nie potrzebne bo dziadkowie... Ja bym oddała BARDZO wiele żeby dziadkowie mojego dziecka właśnie sobie darowali to zainteresowanie... bo jak mały/a się urodzi to chyba mi je zabiorą bo tak się cieszą... Dziecko ma być waszą radością, i żadni dziadkowie nie powinni was zasmucać, bo to tylko będzie świadczyło o nich nie o was... Rodzice mojego ojca też się mną nie interesowali i mnie BARDZO olewali... Bo moja mama była zła i niedobra a ojciec w tym domu zawsze był "ten najgorszy" i? I żyje, wcale do rodziców nie miałam pretensji jako dziecko tylko do tych dziadków z którymi SAMA zerwałam kontakt jak miałam 11/12 lat i nie chciałam ich znać.
Olcia olejcie wy ich... liczycie na dodatkową pomoc? Na wsparcie? Na co? Czy to jest coś bez czego się nie możecie obejść? Bo jeśli tak to zastanówcie się nad posiadaniem dziecka... bo dziecko jest dla rodziców a nie na pokaz rodzinie... (wiem ze tak nie myślisz, ale do cholery tak to napisałaś...)

She
specjalnie na twoją prośbę!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trzymam kciuki za test!!

Do góry