Fifka- ten szampon też stosuję :-) ale jedyne co u mnie zmienił to, że na skórze głowy mam tylko tak jakby łupież, taką drobnicę, ale na mnie najlepiej działa dermvate. Ja właśnie ostatnio byłam u derm ( a mam dobrego lekarza :-) ) i pytałam go o łuszczycę w ciąży :-) uspokoił mnie, bo powiedział, że maści można stosować :-) to samo powiedziała moja gin.
Może powinnaś się wybrać do innego derm. i od razu zaznaczyć, że w ciąży jesteś :-)
A o filmie o tyt,. Piła też słyszałam, że dobry jest

ale się nigdy nie odważyłam obejrzeć, bo on dość brutalny jest
Sweet- witaj
Ael- a Tobie przeszło trochę? :-)
Soglam -

eeee wiedziałam kiedy zapytać (o pracę)

więc rozumiem, że przyjmiesz tą propozycję? :-) gratuluję kochana! :-) Masz rację, zajmij się czymś…. To zawsze jakaś odmiana :-)
Mijenka- ja? Ja mam się bać

nigdy w życiu

ja się niczego nie boję
Sil- nie przejmuj się tylko żądaj (np., mechanicznego pojazda

) kobiecie w ciąży się nie odmawia
Iwasku- he he w tym miesiącu chyba nie będziesz miała o czym napisać :-( bo mimo chęci i starań my staraczki (póki co) żeśmy się o nic nie wystarały
Fiona- fotki świetne
Milia- witaj w klubie :-) ja również lubię popstrykać, ale wciąż się uczę
Lamia- wwooowww

przepiękne są te Twoje szkatułki
Magd.a- jej jaki słodki potworek

a to Twój będzie? :-)
Klari- więc będziesz się uczyć? :-) to Ci nie zginie :-) A mnie możesz dopisać na 5/6 sierpnia
She- nie przejmuj się, różnie to może być :-) ja też w tym cyklu (znów) czuje się inaczej (też mimowolnie sobie wkręcam głupia) ale… czy cykle nie mogą być podobne do siebie, czy każdy musi być inny i tworzyć nam mętlik w głowie (?)

ehhh
Monis & Pysku – a ja za to rocznik czarnobylski
Właśnie.. co
z Pok i Mineralna :-( i
Vanilia też zniknęła :-( ???
A
kasia.natka- gdzie jesteś babo jedna?
Żebram fluidek
coś czuję, że w tym miesiącu coś może wyjść ha ha