reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Kurcze nie wiem , czuje się dobrze okres niby za jakies dwa tygodnie:p w necie podejrzałam jak wyglądają te zaskórniki zamknięte ale moje tak nie wyglądają .
o 8 to poniedziałek to o której godzinie świętujemy?

Olcia nieee..to nie to u mnie, jakby miało coś takiego być to pewnie już dawo takie urojenia bym zaliczyła.

Lamia bete robie tylko wtedy jak mam już konkretnie podejrzenia co do ciąży. Wiesz tanie to to nie jest więc tylko w ostateczności

Lamia 8 urodziny AEL :-D

Dobra już mi nie przypominaj.... :p

Dziewczyny jestem załamana, ja już nie daje rady. Od paru dni znowu te przeklęte mdłości i znowu cały dzień wyjęty z życiorysu.
Chciałam sobie najnormalniej w świecie popłakać, nawet tego nie mogę bo mi się robi niedobrze.
Ja nie dam rady tak 3 miesiące do porodu... przecież to nawet nie idzie jakoś żyć z tym... nawet jak mój widzi, że dołuje się to go odpycham od siebie bo mi się robi niedobrze od każdego dotknięcia czyjegoś....to nie jest normalne.

Tuli Ael Zobacz załącznik 376378<przytul> Wiem co czujesz bo mam podobnie... momentami się ze swoim o to wręcz spinam... Ale ciebie mi szkoda bo to już tyle czasu... biedaku mój... Nie wiem co ci poradzić bo mi też nic nie pomaga... jedyne co to leżenie.. ale ile można...

Ael współczuję Ci bardzo tego okropnego samopoczucie ale musisz wytrzymać. Ja wiem kochana, że nie takiej odpowiedzi oczekiwałaś ale nie bardzo wiem jak mam Ci pomóc. A mówiłaś lekarzowi o tym? Bo mdłości owszem w ciązy są ale w tak późnej nie są zbyt dobre

witam się i ja:-D
jakie głupie sny miałam z rana:szok:
u nas z reguły nie ma problemu z kupowaniem prezentów bo zawsze się pytamy, co kto chce:happy: no chyba, że teściowi bo on zawsze twierdzi, że wszystko ma:-D
Truskawciu pamiętam o Tobie tylko czekam na wypłatę bo akurat nie mam żółtych koralików:-p ale to już jutro:-D

Ael <głaszcze>

Ostatnia edycja:
Ael: musisz przetrwać dla dzidziusia te wszystkie nieprzyjemności, a nie ma jakiejś herbatki na mdłości ? zeby troche złagodzic

Kurka Ael nam się wykończy przez te mdłości :( Młody może nie będzie tak mamie dokuczał po porodzie jak teraz się wyszaleje w brzuchu .

reklama
Mijenka ja jeż chce kolczyki :-(

Dziurka z tego co pamiętam Ael nawet w szpitalu była przez te mdłości... i nic nie wykryli... taka jej uroda po prostu, moja ciocia też tak miała... i zawsze powtarza "poród to pikuś, najgorzej to te 9 miesięcy przetrwać..." Urodziła 3 synów...i z każdym miała to samo...

Do góry