Truskawcia
Fanka BB :)
Widzę, że rozwinął się temat imion he he mam nadzieję, że się Wam Urszulka źle nie kojarzy
a właśnie mi egoistycznie imię Ula się podoba, ale chyba córci nie damy tak na imię (jeśli takowa będzie) 
A co Wy tutaj się na jakieś spotkanko umawiacie?
no no no
a ja nigdy we Wrocławiu nie byłam :-( za to kocham Gdańsk 
Haha ale się z Was uśmiałam
mi się podoba pomysł na spotkanie Ufo
dzisiaj właśnie mój chłop powiedział, że zmalujemy zielonego ufoludka, bo ja uwielbiam kolo żółty a mój K. niebieski, to w połączeniu dzieciok wyjdzie zielony

She- ooooby proroctwa cioci She się sprawdziły
ja ze swojej strony robię wszystko by to ułatwić ;-)
Olcia-
cieszę się, że o mnie nie zapomniałyście :-) u mnie bez większych zmian, staramy się a od Pani gin dostałam nakaz łykania kwasu fol. i będziem się statać dalej, aż do skutku 
Mijenka- a u jakiego Ty lekarza byłaś??
a Ty fryzjerką jesteś? :-) fryzurki extra :-)
Dziurka – a tu i tam się podziewałam
troszkę musiałam odskoczyć :-) no i… starałam się ile mogłam
a jeśli mogę zapytać, ile zarabiacie, że dostaliście kredyt mieszkaniowy? :-) bo u Nas strasznie ciężko dostać jakikolwiek :-( a też chcielibyśmy być już na swoim 
Soglam- za mnie możesz trzymać kciuki, za mnie!
a jak tam Twoja praca? :-)
Lamia- o kwasie ja pisałam i nie wiem czy potrzeba czy nie, ale mi tak właśnie przepisali, dlatego się pytam czy to normalne :-) bo ja czytałam w necie, że dzienna dawka to 0,4 mg. tak różnie piszą, że można oszaleć :-)
Atan- he he szlajałam się troszkę, żeby odstresować rozumek i naładować akumulatory emocjonalne :-) w międzyczasie się starałam o bejbe
chociaż w tym miesiącu to raczej (znów) nici z tego pewnie będą
A Twoje małe wielkie szczęcie śliczne jest :-) niech zdrowo rośnie 
Dagne- nie wiedziałam, że taka zdolniacha z Ciebie :-) pięknie Ci to wyszło :-)
A właśnie..,. ktoś mi tutaj kolczyki obiecał
Aga- witaj :-) owocnych robót życzę ;-)

A co Wy tutaj się na jakieś spotkanko umawiacie?

Haha ale się z Was uśmiałam

She- ooooby proroctwa cioci She się sprawdziły

Olcia-

Mijenka- a u jakiego Ty lekarza byłaś??

Dziurka – a tu i tam się podziewałam

Soglam- za mnie możesz trzymać kciuki, za mnie!

Lamia- o kwasie ja pisałam i nie wiem czy potrzeba czy nie, ale mi tak właśnie przepisali, dlatego się pytam czy to normalne :-) bo ja czytałam w necie, że dzienna dawka to 0,4 mg. tak różnie piszą, że można oszaleć :-)
Atan- he he szlajałam się troszkę, żeby odstresować rozumek i naładować akumulatory emocjonalne :-) w międzyczasie się starałam o bejbe

Dagne- nie wiedziałam, że taka zdolniacha z Ciebie :-) pięknie Ci to wyszło :-)
A właśnie..,. ktoś mi tutaj kolczyki obiecał

Aga- witaj :-) owocnych robót życzę ;-)