reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Widzę, że rozwinął się temat imion he he mam nadzieję, że się Wam Urszulka źle nie kojarzy :-D a właśnie mi egoistycznie imię Ula się podoba, ale chyba córci nie damy tak na imię (jeśli takowa będzie) :-D
A co Wy tutaj się na jakieś spotkanko umawiacie? :-D no no no :-p a ja nigdy we Wrocławiu nie byłam :-( za to kocham Gdańsk :-D
Haha ale się z Was uśmiałam :-D mi się podoba pomysł na spotkanie Ufo :-D dzisiaj właśnie mój chłop powiedział, że zmalujemy zielonego ufoludka, bo ja uwielbiam kolo żółty a mój K. niebieski, to w połączeniu dzieciok wyjdzie zielony :-p :-D

She- ooooby proroctwa cioci She się sprawdziły :-D ja ze swojej strony robię wszystko by to ułatwić ;-)

Olcia- :-D cieszę się, że o mnie nie zapomniałyście :-) u mnie bez większych zmian, staramy się a od Pani gin dostałam nakaz łykania kwasu fol. i będziem się statać dalej, aż do skutku :-D

Mijenka- a u jakiego Ty lekarza byłaś?? :-D a Ty fryzjerką jesteś? :-) fryzurki extra :-)

Dziurka – a tu i tam się podziewałam :-D troszkę musiałam odskoczyć :-) no i… starałam się ile mogłam :-p a jeśli mogę zapytać, ile zarabiacie, że dostaliście kredyt mieszkaniowy? :-) bo u Nas strasznie ciężko dostać jakikolwiek :-( a też chcielibyśmy być już na swoim :-D

Soglam- za mnie możesz trzymać kciuki, za mnie! :-D a jak tam Twoja praca? :-)

Lamia- o kwasie ja pisałam i nie wiem czy potrzeba czy nie, ale mi tak właśnie przepisali, dlatego się pytam czy to normalne :-) bo ja czytałam w necie, że dzienna dawka to 0,4 mg. tak różnie piszą, że można oszaleć :-)

Atan- he he szlajałam się troszkę, żeby odstresować rozumek i naładować akumulatory emocjonalne :-) w międzyczasie się starałam o bejbe :-D chociaż w tym miesiącu to raczej (znów) nici z tego pewnie będą :-p A Twoje małe wielkie szczęcie śliczne jest :-) niech zdrowo rośnie :-D

Dagne- nie wiedziałam, że taka zdolniacha z Ciebie :-) pięknie Ci to wyszło :-)

A właśnie..,. ktoś mi tutaj kolczyki obiecał :-p

Aga- witaj :-) owocnych robót życzę ;-)

reklama
A ja nie moge spac:( I mi smutno... tak w nocy to czlowiek ma rozne mysli...

Ael a gdzie mnie polozysz ? bo ja sie wpraszam :D Wariatki jestescie straszne ;p tyle stron naklepac z takim humorem ;))

No nic wracam do podusi moze zasne :(

Dzień doberek :)
Witam się i zarazem żegnam do potem- jadę po mojego ślubnego :) i na zakupy. A tak z super wieści to wczoraj urodziła (przez cesarkę) żona mojego kuzyna śliczną Zuzię :) jaki szkrabek śliczniasty :) normalnie tylko całować :) swoją drogą ale się dzieci owłosione, tzn z włosami dużymi na głowie, dziś rodzą. Juz 3 takie widzę :)

Część dziewczyny, jak zawsze rano nikogo nie ma :-(.

robiła m3 dnień testu i nic dalej jedna kreska, moze ja nie mam dni płodnych czy co ??? Nie wiem czy w nastepnym miesiącu będe testowaćbo mnie to stresuje za bardzo.

Dzieisj jestem ostatni dzień w pracy od jutram juz urlopik :-D

Atan: fajne te twoje 2 cm szczęścia ,ja nawet takiego zdjęcia jeszcze nigdy nie widziałm , no chyba ze na filmach :)

Dagna: piękan bronozla, szkoda ze ja nie mam do takich rzeczy cierpliwośc ito też bym porobiła

Mijenka: ja tez wpraszam sie na robienie fryzury ,takze rezerwuj termin

Aga: witaj ja tez jestem od niedawna :)

Ja też sie pochwale, któregoś razu i wstawie fotki moich szkatułek bo zdobie je techniką decoupage :))

Ostatnia edycja:
sun: jak samopczucie dzisiaj, wyspałas sie?

no i dupa , nikogo nie ma, szkoda ze wieczorami nie mam czasu na forum wejść, bo mój mężuś potrzebuje ciągłej uwagi :))

Ostatnia edycja:
Ael gorzej jak będzie deszcz :p:D Chociaż w sumie poranny prysznic bez wstawania z "łóżka" :) opcja dla leniwych :D haha

Zrobiła Wam się kiedyś taka 'kaszka" na twarzy? Budzę się rano idę do łazienki myje twarz i coś kurde pod palcami czuje, myślałam , że to jakieś paprochy ale patrze do lusterka a całą twarz mam jakby mi ktoś kasze manne wylał . Nigdy czegoś takiego nie miałam ;(

reklama
Olcia : ja nie miałm nigdy takiej "kaszki " wiec nie wiem co to i jak sobie z tym radzić .

Ja u siebie zaobserwowałam ze jak imi sie zbliżają te dni płodne - chyba płodne , to mi wyskakują krostki i jakos tak paskudnie wyglądam, a czytałam ze podobno ma być odwrotnie piekan cera, ponętne ciało gotowe do uwodzenia:-) wiec nie wiem czy ze mna coś nie tak

ale tu dzisiaj cichutko ...:-(

Ostatnia edycja:
Do góry